14 / 05 / 2024

9. Gayrimenkul Zirvesi

9. Gayrimenkul Zirvesi

TOKİ Başkanı Bayraktar, Seyrantepe Spor Kompleksi Projesi'nde yetkilerini aşarak risk aldıklarını söyledi

Mesa GYO, halka arzı 2010'a erteliyor

Mesa Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı F. Bülent Bingöl,"Bizim de uzatma için müracaatımız olacak. 2010'un ikinci yarısında bir pencere aralanır ve biz halka arz yapabiliriz diye düşünüyoruz" dedi

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

Ayvalık Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 gayrimenkul kiraya verilecek!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

İdealist Cadde'deki 9 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İdealist Cadde projesinde yer alan 9 gayrimenkulün değeri 19 milyon 665 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 204 bin 700 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da 27.5 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Halfeti Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti'de yer alan 9 adet arsayı 27 milyon 599 bin 614 TL bedelle satışa çıkardı.

9. Gayrimenkul Zirvesi Haberi

9. Gayrimenkul Zirvesi

Bayraktar "Ya kendimiz yapacağız ya da mevcut yüklenici gerekli garantiyi verir. Aksi halde yeniden ihaleye çıkabiliriz" dedi. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Seyrantepe Spor Kompleksi Projesi'nde kendi yetkilerini aşarak risk aldıklarını vurgulayarak, mevcut yüklenici firmanın projeyi bitireceğini garanti etmesi gerektiğini söyledi. Aksi halde projenin tamamlanması yeniden ihaleye çıkabileceklerini ifade eden Bayraktar, "Bunu ya kendimiz yapacağız ya ihale edip yapacağız ya da mevcut yüklenici gerekli garantiyi verir. Bizi inandırırsa onunla devam edeceğiz ama sadece işe başladı diye onun önünü açmayız" dedi.

İstanbul'da düzenlenen 9. Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan Bayraktar, bu konuda sürenin başlağını, sadece 15 günün kaldığını hatırlattı. Bayraktar, Türk sporuna katkı sağlamak için kolaylıklar gösterdiklerini dile getirerek, "Belli bir noktaya geldik. Bundan sonra yasal olarak yapmamız gereken bir şey...