16 / 05 / 2024

9 taksitlik tatil kampanyaları

9 taksitlik tatil kampanyaları

Etstur; tatil köyleri ve resortlar dışında kalan butik oteller, şehir otelleri ve küçük aile otellerini, işadamları ile gezginlerin erişimine açtı. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi ücreti 9 taksitle ödeyebilecek.

Ara tatil bekleyen öğrencileri sevindirecek haber! Kasım ara tatili uzatıldı mı? 

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 9 günlük ara tatil için geri sayım başladı. Tatil planları yapan öğrencilere güzel bir haber daha geldi. Kasım ara tatili uzatıldı mı? Ara tatilin süresi ne kadar olacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte bu merak edilen soruların yanıtları…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tatil ile ilgili kararını duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim dönemi başlamadan önce o yıla ait eğitim öğretim takvimini yayımlıyor. Buna göre; 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısında toplam 9 günlük tatil olduğu kaydedildi.

Okullarda 9 gün tatil kararı: MEB o tarihte anaokulundan liseye kadar her sınıf için tatile girileceğini duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda 4 gün ders ve 3 gün tatil uygulama önerisinin kesin bir dille reddedildiğini açıkladı. Bu açıklama, öğrenciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Milyonlarca anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, Eylül ayı itibariyle derslerine başladı.

Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak?

Kurban Bayramı tatili kapsamında 9 gün tatil yapılacak. Peki, Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak? İşte detaylar...

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Bayram tatili 9 güne çıktı! Fiyatlar yüzde 94 arttı; tatil süreleri kısaldı

Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Yaşanan fiyat artışlarına paralel olarak tatil süreleri azalırken, tatilseverlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında bu yıl da Antalya ve Muğla geliyor. İşte detaylar...

MEB'den öğrencilere son dakika müjdesi! Okullar 9 gün tatil olacak! Öğrenciler havalara uçacak!

Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların tatili konusundaki tartışmalara noktayı koydu. Yapılan resmi açıklamaya göre, okulların tatili 9 gün daha uzatıldı. Öğrenciler, MEB'in tatil kararıyla büyük bir sevinç yaşayacak.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Nisan ara tatilinde son dakika! Ara tatil iptal mi oldu, ne zaman?

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar... Nisan ara tatil tarihi resmen açıklandı! MEB son dakika açıklaması geldi. Nisan ara tatili iptal mi, olacak mı? Nisan ara tatili 2023 ne zaman? Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise...

Tatil cennetinde bu işletmeler kiraya veriliyor! 9 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Belediye tarafından tatil cennetinde 13 adet dükkan satışa sunuldu. İhale ve Teklif Açma Tarihi 09.03.2023 10:00 olarak belirlendi.

Ara tatil öncesi otobüs biletine ilgi iki kat arttı! İşte en ucuz otobüs biletleri 9 Kasım 2022 fiyat listesi

Ortaokul, ilkokul, ve lise öğrencileri için ara tatil öncesinde otobüs biletlerine ilgi arttı. Vatandaşlar tatil öncesi bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. Peki en ucuz otobüs bileti ne kadar, kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

13 Temmuz Çarşamba ve 14 Temmuz Perşembe bankalar çalışıyor mu, tatil mi? Bankada işi olanlar dikkat!

9 Temmuz Cumartesi başlayan Kurban Bayramı 12 Temmuz Salı yani bugün sona eriyor. 4 gün olan Kurban Bayramı ardından hangi sektörler 9 gün tatil yapacağı merak ediliyor. Özellikle vatandaş bankaların çalışıp çalışmayacağını soruyor. Yarın bankalar çalışıyor mu?

9 günlük tatil öncesi müjdeli haber! Toplu taşımalar hangi günlerde ücretsiz olacak?

Kurban Bayramı'nda İstanbul genelinde toplu taşıma ücretsiz olacak. Peki 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde toplu taşımalar toplam kaç gün ücretsiz olacak? İşte detaylar...

Bayram tatilinde 9 gün sürprizi! Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayıp ne zaman bitecek?

Ramazan bayramı tatiline çıkacaklar 'Bayram tatili 9 gün mü oldu yoksa 3 gün mü olacak' sorusunun cevabını merak ediyor. Daha önceki bayramlarda 9 gün tatil açıklayan hükümet bu bayramda kaç gün tatil edileceğini Kabine Toplantısında görüştü.

9 taksitlik tatil kampanyaları Haberi

9 taksitlik tatil kampanyaları

Etstur, tatil otelleri dışında kalan şehir otelleri, aile otelleri, butik oteller ve lüks otelleri, işadamı ve gezginlerin erişimine açtı. İşadamı ve gezginler yurtiçindeki 2 bin 500 otelin bilgilerine online olarak Etstur’un internet adresinden ya da Etstur’un 170 ofisinden ulaşarak, rezervasyon yaptırabilecek. Bu otellerde konaklayanlar tatil otellerinde olduğu gibi konaklama ücretlerini 9 taksitle ödeyebilecek.



Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, şehir otelleri ve butik otellerin online platformu için 2.5 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirterek, “Bu kanalda 50 kişi görev yapıyor. Etstur’un internet sitesi bu sayede içinde ‘yok yok’ olan bir site haline geldi. Online yatırımımız daha da büyüyecek ve daha sonra ayrı bir site haline gelecek” dedi.


81 ilde 2500 otel kayıtlı

Etstur Online Ürün Müdürü Arzu Topuzdağ da, iki aylık çalışma sonucunda...