21 / 05 / 2024

A. Salih Baltacı

A. Salih Baltacı

İnkon Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile İstanbul Pendik'te kuruldu. Şirketin ortakları A. Salih Baltacı ve Özgür Taner Özkan...

İYİ Partili Salih Karabacak'tan konut ve kira sorunu için çözüm önerisi!

İYİ Partili Salih Karabacak yaptığı açıklamada konut ve kira sorunu için çözümü sosyal konutlar yapmak olduğunu söyledi. Karabacak ayrıca çözüm önerisini de paylaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Müteahhitlerden yeni imar alanı çağrısı: Arsaların çok pahalı olması maliyetleri arttırıyor!

Konut, kira ve arsa fiyatlarının artmasını değerlendiren Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Salih Yıldız, yeni imar alanlarının açılması gerektiğini vurguladı.

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amal İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Salih Azeez Azeez ve Alı Hayder Samı Al-Zamılı ortaklığında kuruldu.

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ömer Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Salih Avcı Trend GYO Genel Müdürü oldu!

Salih Avcı Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Genel Müdürü oldu. İşte Trend GYO'nun konuyla ilgili açıklaması...

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Sel bölgelerinde inşa edilmesi planlanan konutların akıbeti mecliste!

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 11 Ağustos 2021 tarihinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilmesi planlanan konutları TBMM gündemine taşıdı. Baltacı, konuya ilişkin soru önergesi verdi.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Salih Cora'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi...

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salih Us ve Eyüp Keleş ortaklığında açıldı.

Ordu'da şehit evi yeniden inşa edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaşayan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın ailesinin evi yeniden inşa edildi!

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

A. Salih Baltacı Haberi

A. Salih Baltacı


İnkon Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile İstanbul Pendik'te kuruldu.


Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

A.SALİH BALTACI 250.000,00 TL

ÖZGÜR TANER ÖZKAN 250.000,00 TL



a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...