04 / 05 / 2024

ab ekonomi verileri

ab ekonomi verileri

Avro Bölgesi ekonomisi, üçüncü çeyrekte bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 12,5 büyüme gösterdi.

Avro Bölgesi ikinci çeyrekte yüzde 12,1 küçüldü!

Avro Bölgesi ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 12,1 küçüldü.

AB'de inşaat üretimi yüzde 1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin kasım ayına yönelik mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verileri belli oldu. 

KDV’de büyük fiyasko Tahsil edilemeyen tutar 164 Milyar TL'yi aştı

Türkiye’de ekonomi verileri uzun zamandır dengesiz hareket ederken, işveren de vatandaş da pahalılıkla boğuşmaya devam ediyor. Bu yıla ilişkin verilere göre ise ocak ayından bu yana özellikle KDV tahsilatında büyük oranda düşüş yaşandı.

AB "yeşil üretimde" çelik sektörüne destek verecek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Avrupa Birliği’nin (AB), daha maliyetli de olsa Avrupa çelik sanayisinin “yeşil” olarak yeniden yapılanmasında çelik işçilerine destek vereceğini belirtti. 

AB'de inşaat üretimi temmuzda yüzde 0,1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi tarafından AB ve Avro Bölgesi'nin temmuz ayı mevsimsellikten arındırılan inşaat üretimi verileri yüzde 0,1 düşüş gösterdi.

AB turistlerinin tercihi ABD ve Türkiye oldu!

Avrupa Birliği istatistik kuruluşu EUROSTAT, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla AB turizmine ilişkin verileri yayınladı. AB turistlerinin ziyaret etmeyi çok istediği ülkelerin ABD, Türkiye ve İsviçre olduğunu açıklandı.

AB’nin sıfır atık programı ile 600 milyar Euro tasarruf sağlanacak!

AB’nin “sıfır atık” programı, döngüsel ekonomi için yasal çerçeve oluşturuyor. Üye ülkeler 2030’a kadar belediye çöplerinde yüzde 70, ambalaj atıklarında ise yüzde 80 seviyesinde geri dönüşüm sağlayacak. Bu sayede 600 milyar euro tasarruf sağlanacak

Yenibosna AB Yaşam Evleri fiyat!

Satışları devam eden Yenibosna AB Yaşam Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 6 katlı 3 bloktan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'in Yenibosna bölgesinde yükseliyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

AB Yaşam Evleri AB Grup İnşaat tarafından inşa ediliyor. 6 katlı 3 bloğun yer aldığı projede toplamda 147 adet daire bulunuyor. Peki Güneşli AB Yaşam Evleri nerede?

AB Grup İnşaat, Basın Ekspres‘e otel ve konut yapacak!

Geçen ay Güneşli’de konumlanan AB Yaşam Evleri, projesini satışa sunan AB Grup İnşaat, Basın Ekspres Yolu’nda 1100 daire ve 5 yıldızlı otelden oluşan 90 milyon TL yatırım değerli karma proje için kolları sıvadı.

Bahçelievler AB Yaşam Evleri!

Satış süreci devam eden Bahçelievler AB Yaşam Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor. Proje AB Grup İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

AB Grup'un yeni projesinde otel de yer alacak!

AB Grup İnşaat, Güneşli'deki 147 daireden oluşan AB Yaşam Evleri Projesi'nin ardından Basın Ekspres Yolu'nda yeni projeye başlıyor. Proje 150 milyon dolar yatırım ve 45 milyon dolar arsa bedeliyle 195 milyon dolara mal olacak..

AB Yaşam Evleri Güneşli iletişim!

3 blok halinde yükselen AB Yaşam Evleri, AB Grup imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul AB Yaşam Evleri daire dizaynları 1+1'den 7+1'e kadar. AB Yaşam Evleri Güneşli iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri fiyat!

AB grup İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen projede dairelerin alan büyüklükleri 65 ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Güneşli AB Yaşam Evleri fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

ab ekonomi verileri Haberi

ab ekonomi verileri

Avro Bölgesi ekonomisi, üçüncü çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 12,5 büyüme gerçekleştirdi. Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin 2020 yılı üçüncü çeyrek büyüme verilerini yayımladı. Buna göre, 19 üyeli Avro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH), 2020'nin üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 12,5 arttı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Avro Bölgesi'nde GSYH, 2020'nin üçüncü çeyreğinde 2019'un aynı dönemine göre ise yüzde 4,3 küçüldü.

AB'de ise mevsimsellikten arındırılmış GSYH, bu yılın üçüncü çeyreğinde önceki çeyreğe kıyasla yüzde 11,5 artarken, 2019'un üçüncü çeyreğine göre yüzde 4,2'lik düşüş gösterdi.

GSYH, üçüncü çeyrekte ikinci çeyreğe kıyasla Fransa'da yüzde 18,7, İspanya'da yüzde 16,7, İtalya'da yüzde 15,9, Belçika'da yüzde 11,4, Almanya'da yüzde 8,5 artış yaşandı. Böylece, üçüncü çeyrekte...