27 / 09 / 2024

abd 2. el konut satışları temmuz 2021

abd 2. el konut satışları temmuz 2021

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları, Temmuz 2021'de aylık bazda yüzde 2 arttı ve 5,99 milyona çıktı.

Ev almak isteyenler dikkat! 2. el konut almak için doğru zaman mı? 

Gaziantep Emlakçılar Odası eski Başkanı Ramazan Aslan, emlak sektörünün durgun olmasına karşın fiyatlarda düşüş olmadığını dile getirerek, ikinci el konut almak için doğru zaman olduğunu söyledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Aldığımız önlemlerle emlak piyasasında özellikle 2. el satışlarda ciddi düşüşler oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, emlak ve otomobil piyasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve "Aldığımız önlemlerle emlak piyasasında özellikle 2. el satışlarda ciddi düşüşler oldu" dedi. İşte ayrıntılar...

Resmen açıklandı! Ocak'a kadar ikinci el araçlar, sıfır araçlardan pahalıya ilana çıkmayacak!

Ticaret Bakanlığı motorlu taşıtların ticareti ile ilgili kapsamlı bir düzenleme yaptı. Söz konusu düzenleme sıfır ve ikinci el satışlara yenilikler getirirken; 2. el satışlarda 'Güvenli Ödeme Sistemi'nin herkes tarafından kullanılması zorunlu oldu.

2. el konut fiyatları neden düşüyor? 

Konut fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. İkinci el konut fiyatlarındaki düşüş göze çarparken, pek çok kişi de bunun sebebini merak ediyor. Peki 2. el konut fiyatları neden düşüyor? 

2. el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar belli oldu! Ekim'de 734 bin TL olan fiyat Mayıs'ta 680 bin TL'de kaldı!  

Gündemden düşmeyen 2. el otomobil piyasasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 2.el otomobil piyasasında ortalama fiyatlar belli oldu. Geçen senenin ekim ayında 734 bin TL'lik ortalama fiyatın bu senenin mayıs ayında 680 bin TL'de kaldığı belirtildi. 

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

Toyota Corolla duyurdu! Toyota Corolla’nın güncel ikinci el fiyatları ne kadar?

Dünyanın en çok satılan otomobillerinden birisi olan Toyota Corolla’nın Türkiye’de ikinci el fiyatları merak edilmektedir. Buna göre markanın yaptığı açıklamada, 2. el Toyota Corolla fiyatları kaç TL’den başlıyor?

2. el otomobil fiyatlarında yüzde 10-15 düşüş bekleniyor!

Son dönemde fiyatların düştüğü ikinci el otomobil piyasasındaki son durum pek çok kişi tarafından merak edilirken, fiyatların yüzde 10-15 daha düşmesinin beklendiği belirtildi.

En çok satılan ikinci el otomobil markaları belli oldu! O marka bayrağı devretti! 

En çok satılan ikinci el otomobil markaları peş peşe açıklandı. Türkiye 2. el çevrim içi araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen marka Volkswagen oldu.

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

2023'te en çok satılan 2. el otomobil markaları belli oldu!

2023'te 1 milyon 881 bin 97 ikinci el araç satıldı. Peki en çok hangi otomobil markaları tercih edildi? 

İkinci el otomobilde beklenti 6.8 milyon!

MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç ikinci el otomobil pazarı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ekim'den sonra Kasım ayında da daralma sürdü; 2.el otomobil pazarının 6.8 milyon bandında olacağını öngörüyoruz” dedi.

abd 2. el konut satışları temmuz 2021 Haberi

abd 2. el konut satışları temmuz 2021

National Association of Realtors (NAR), Temmuz 2021'e ilişkin 2. el konut satış rakamlarını resmen duyurdu.

Merakla beklenen rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Temmuz 2021'de mevsim etkilerinden arındırılmış şekilde aylık bazda yüzde 2 arttı ve 5,99 milyona çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu dönemde beklentileri geride bırakan 2. el konut satışlarının 5,83 milyon seviyesinde olması bekleniyordu. Art arda 2 aydır artan 2. el konut satışları, Haziran 2021'de aylık bazda yüzde 1,6 arttı ve 5,87 milyon oldu.

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 2. el konut satışları, Temmzu 2021'de geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,5 artış gösterdi.

Ülkede 2. el piyasasında medyan konut fiyatları, Temmuz 2021'de yıllık bazda yüzde 17,8 arttı ve 359 bin 900 dolar şeklinde oldu.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan NAR Başekonomisti Lawrence Yun, gelecek...