26 / 07 / 2024

abd bank tower satış

abd bank tower satış

Batı'nın en yüksek binası olan Bank Tower genel merkezi 367 milyon dolara Singapurlu yatırımcılara satıldı...

Bank of America' dan altın için yeni tahmin geldi! Tarih vererek duyurdu! 

Altın fiyatları gündemden düşmezken, ABD'li Bank of America'dan da yeni tahmin geldi. BofA ticari olmayan altın talebi ve Fed'in faiz indirimiyle altının ons fiyatının 12-18 ayda 3 bin dolara ulaşacağını açıkladı.

ABD'den ev almak için doğru zaman mı? Bank of America yanıtladı!

Yurt dışında yatırım yapmak isteyen pek çok kişi 'ABD'den ev almalı mı' sorusunun yanıtı merak ederken Bank of America'dan konu ile ilgili yanıt geldi. İşte detaylar...

2 ayda 3 bankanın iflas ettiği ABD'de bölgesel bankaların hisselerindeki düşüş devam ediyor!

ABD'de PacWest Bank'ın hisselerinde yaşanan düşüş, bankanın potansiyel ortaklar ve yatırımcılarla stratejik seçenekler hakkında görüşmelerde bulunduğunu açıklamasından sonra derinleşirken, diğer bölgesel bankaların hisseleri de olumsuz olarak etkilendi.

ABD hükümeti First Republic Bank’ı kurtarmak için harekete geçti!

ABD'li düzenleyici kurum Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), First Republic Bank'ın iflasını önlemek amacıyla aralarında JPMorgan ve PNC gibi isimlerin bulunduğu dev bankalardan teklif almaya başladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

Federal Mevduat Sigorta Kurumu'ndan flaş Signature Bank açıklaması!

Signature Bank'ın iflasının temel nedeni, kötü yönetim olarak açıklandı, ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) tarafından yapılan bir açıklamada belirtildi.

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın.

ABD’deki banka iflasları Avrupa’yı strese sokarken gözler Alman bankasına çevrildi

Geçen hafta ABD ve İsviçre’de yaşanan banka iflasları finans dünyasında endişe yaratırken, haftanın son işlem gününde ise Alman Deutsche Bank ile ilgili olumsuz gelişmeler öne çıktı.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

ABD’nin rüzgarı altını vurdu! ABD’de bankaların iflası altın piyasasını şaha kaldırdı!

ABD'de Silikon Vadisi Bankası ile Signature Bank'ın üst üste gelen iflasları altın fiyatlarını etkiledi. İşte detaylar!

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

ABD'li banka devi SVB iflas başvurusunda bulundu. Silicon Valley Bank UK 1 sterline satıldı. Ayrıntılar için buraya tıklayın...

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

abd bank tower satış Haberi

abd bank tower satış
ABD Los Angeles'te yer alan US Bank Tower'a ait olan, Bank Tower, Batı'nın en yüksek binası olma özelliği taşıyor. Bina, bankanın mali sıkıntıları yüzünden satışa çıkarıldı. 72 katlı bina, 367 milyon dolara Singapurlu yatırımcılara satıldı. Bina, 1989 yılından beri ABD'nin en ünlü gökdelenlerinden...