25 / 07 / 2024

abd emlak haberleri

abd emlak haberleri

Satışlar Mayıs'ta aylık bazda yüzde 6.1 artarken, Nisan rakamları yüzde 0.4'ten [ yüzde 0.5'lik artışa revir ze edildi. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin tahmin medyanı; satışların v % 1.5 artacağı yönünde kaydedildi.

ABD'de emlak kredileri nedeniyle her hafta bir bankanın batması bekleniyor!

115 milyar dolarlık emlak devi Starwood Capital Group’un ortak kurucusu, yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Barry Sternlicht, yaptığı açıklamada ABD’de 4 binden çok bölgesel bankanın risk altında olduğuna değindi.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Bu hafta nasıl geçti?

Geçen hafta boyunca, küresel piyasaların odak noktası ABD enflasyon haberleri ve kripto piyasası kargaşası olurken, yerel piyasalar makro gündeme kaydı. 

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Emlakkulisi.com 2021'de 33.2 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com 2021'de 33 milyon 246 bin 162 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 53 milyon 951 bin 480 oldu.

Emlakkulisi.com Aralık 2021'de 4.7 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Aralık ayında 4 milyon 752 bin 987 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 7 milyon 472 bin 401 oldu.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 386 bin 285 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 436 bin 462 oldu.

Emlakkulisi.com Ekim'de 3.2 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Ekim ayında 3 milyon 220 bin 961 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 096 bin 018 oldu.

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst ömür boyu hapis cezası aldı!

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, arkadaşı Susan Berman’ı öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

Emlakkulisi.com Eylül'de 2.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Eylül ayında 2 milyon 771 bin 430 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 4 milyon 476 bin 277 oldu.

abd emlak haberleri Haberi

abd emlak haberleri

ABD'de konut satışları, Mayıs'ta dört yıldan uzun bir sürenin en dik artışını kaydederek, gayrimenkul sektörünün kötü yıl başlangıcından toparlandığı sinyalini verdi.


Satışlar Mayıs'ta aylık bazda yüzde 6.1 artarken, Nisan rakamları yüzde 0.4'ten [ yüzde 0.5'lik artışa revir ze edildi. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin tahmin medyanı; satışların v % 1.5 artacağı yönünde kaydedilirken, açıklanan rakamlar en yüksek tahmini dahî geride bıraktı.Konut talepleri, ucuzlayan borçlanma maliyeti, güçlenen istihdam görünümü ve kısmen kolaylaşan kredi erişebilirliği gibi durumlardan fayda sağlıyor. 


Yükselen fiyat ve kısıtlı gelir artışı, sektörde geniş çaplı kazancın önüne geçiyor. Bloomerg anketine katılan 37 ekonomistin tahmini % 0.5 düşüş ile % 4 artış aralığında değişiklik gösterdi. Satışlar yıllık bazda yüzde 6.9 gerilerken, bu rakama yönelik ekonomist beklentileri % 9 düşüş olacağı yönündeydi. 


Türkiye'de...