19 / 05 / 2024

abd en yüksek bina Dünya Ticaret Merkezi-1

abd en yüksek bina Dünya Ticaret Merkezi-1

"Dünya Ticaret Merkezi-1", 541.3 metre yüksekliğinde tasarlandı. Tanıtımın yapıldığı projede gazeteciler 61'inci kattan New York manzarasını görüntüledi. Bina, eski Dünya Ticaret Merkezi yerine inşa edildi...

Fed faiz kararını açıkladı! Faiz oranı 2001 yılından bu yana en yüksek aralıkta!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler çerçevesinde değiştirmeyerek 22 senenin en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 bandında sabit tuttu.

ABD'de mortgage faizi son dokuz ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,85'ten yüzde 7,07'ye çıktı. Bu rakam son dokuz ayın en yüksek seviyesi...

ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,69'dan yüzde 6,91'e çıktı, böylelikle de ABD'de mortgage faizleri son 7 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

ABD'de mortgage faizleri Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviyede!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,79 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyede kalmayı sürdürdü.

ABD'de mortgage faizleri, Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviye çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,71 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye çıktı.

ABD'de yeni konut satışları 2022 Mart'tan bu yana en yüksek seviyede!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Ocak ayında aylık yüzde 7,2 artış gösterip, 670 bine çıkarak 2022 yılının Mart ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

ABD'de mortgage faizleri son 3 ayın en yüksek seviyesine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,62 ile 2022 yılının Kasım ayından bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye ulaştı.

Freni patlayan gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Gümüş fiyatları ABD enflasyon verilerinden sonra yükselişe geçti. Gümüş gram fiyatı 13 TL'yi geçti. Freni patlayan gümüş için en yüksek rakam belli oldu. Uzman isim yatırımcıları uyardı...

ABD'de son 41 yılın en yüksek seviyesine çıkan enflasyon altına olan talebi düşürdü! Altın fiyatları düştü mü?

ABD'de enflasyonunun beklentilerden daha fazla artarak 41 yılın en yüksek seviyesine çıkması, altına olan talebi de düşürdü. Peki altın fiyatları nasıl seyrediyor? Altındaki düşüş devam edecek mi?

Turner, dünyadaki en yüksek 100 binanın 16’sına imza attı!

ABD’nin en büyük üst yapı inşaat firmaları arasında yer alan Turner'ın imzası dünya üzerindeki en yüksek 100 binadan 16'sında bulunuyor.

ABD ulusal konut fiyat endeksinde 34 yılın en yüksek artışı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, merakla beklenen ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, geçen sene yüzde 18,8 artışgöstererek, 34 senenin en yüksek artışını kaydetti.

ABD'de konut başlangıçları 9 ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi verilere göre, ABD'de konut başlangıçları 9 ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 İkinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. İstanbul Ofis Pazarı'ndan 2021 ikinci çeyrek dönemde en yüksek kira istenilen yer 32 ABD Doları/metrekare/ay ile MİA'da yer alan Levent oldu.

abd en yüksek bina Dünya Ticaret Merkezi-1 Haberi

abd en yüksek bina Dünya Ticaret Merkezi-1

NEW York'ta 11 Eylül 2001'deki terör saldırısı ile yıkılan "İkiz Kuleler" içine alan Dünya Ticaret Merkezi'nin yerine inşa edilen kompleksin bir numaralı binası, basın mensuplarına tanıtıldı. ABD'nin en yüksek binası olarak tasarlanan One World Trade Center (DünyaTicaret Merkezi-1), 541.3 metre. 104 katlı gökdelenin 61'inci katma çıkarılan basın mensupları, New York manzarasını görüntüleme fırsatı buldu. 


Binanın inşaatım üstlenen Port Authority of Nevv York & New Jersey işletmesinin yöneticisi Patrick J. Foye, yaptığı açıklamada, 3 Kasım'da resmi açılış töreni yapılan binaya kiracıların yerleşmeye başladığını söyledi. Foye, "İkiz Kuleler" den farklı olarak bu binada çoğunlukla özel sektörden kiracıların bulunacağım dile getirdi. Dev binanın New York için sembolik önemine değinen Foye, sözlerini şöyle sürdürdü: "İkiz Kuleler, New York kentinin siluetinin çok önemli bir parçasıydı....