06 / 05 / 2024

abd evini yıktırmayan kadın

abd evini yıktırmayan kadın

Edith Macefield isimli yaşlı bir kadın, 60 yıldır yaşadığı evin çevresinde AVM yapılmasına izin vermedi. 1 milyon doları reddeden Macefield, ülkesinde kahraman oldu. Onun hikayesi, Up filmine konu olduğu söyleniyor.

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselişe geçti. Gram altın Kapalıçarşı'da 1.500 lirayı aştı. Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen Yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! 23 Haziran 2023 altın fiyatları...

Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor! Uzman isim olacakları peş peşe açıkladı! Eğer böyle giderse...

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrasında altın ve dolar kurundaki gelişmeleri değerlendirdi ''altın yıktı geçti dolar kuru dur durak bilmiyor'' diyerek olacakları peş peşe açıkladı. 

Gümüş fiyatları yatırımcıların hayallerini yıktı! Gümüşü olanlar hazır olun! Bu rakamlar...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından meakla takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki sert düşüş yatırımcıların hayallerini yıktı. Gümüşü olanlar dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte bu rakamlar..

Kıymetli metal gümüşten şok hamle! Gümüş ortalığı yıktı geçti! Son dakika gelişmesi...

Küresel piyasalarda dolar kurunun değer kazanması gümüş fiyatlarının düşmesine neden oldu. Gümüş resmen ortalığı yıktı geçti. Peki güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 13 Temmuz 2022 gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi...

Ayasofya Medresesi yıktırıldı! İşte o belediye başkanının adı ve yıkımın nedeni

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yeniden inşa edilen ve Ayasofya Yerleşkesi olarak açılan Ayasofya Fatih Medresesi, tarihte üç defa inşa edilip iki defa yıktırıldı. İşte o olayların perde arkası...

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Samsun'da yaşanan bir yıkım duyanları şaşkına çevirdi. Kepçe operatörü yıkım için gittiği evin adresini yanlış yazınca başka birinin evini yıktı. Olay ortaya çıkınca müteahhit hemen olay yerine gitti ama iş işten çoktan geçmişti.

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

İsrail Batı Şeria'da Filistinli tutuklunun evini yıktı!

İsrail askerleri işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinli bir tutuklunun evini yıktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 190'ıncı defa yıktı!

Yıkımlarına devam eden İsrail güçleri, Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünü 190. defa yıktı...

İsrail askerleri Batı Şeria’da Filistinlilere ait 6 dükkanı yıktı!

İsrail askerleri Batı Şeria’da yer alan toplam 6 dükkanı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktı...

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evi harabeye döndü!

2003 yılında hayatını kaybeden ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evinin hali yürek burkuyor. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Germir Mahallesi'ndeki ev, yıllar içinde harabeye döndü.

abd evini yıktırmayan kadın Haberi

abd evini yıktırmayan kadın

Amerika'da bir AVM projesi 84 yaşındaki bir kadının evinin bulunduğu yeri de kapsayacak şekilde tasarlanıyor. AVM'nin temsilcileri bu kadına evini satması için bir servet öneriyorlar. Kadın bunu kabul etmiyor. Ciddi bir mücadeleden sonra AVM'ciler çaresiz kalarak AVM'yi kadının evinin etrafına inşa ediyorlar.



Gösterdiği dik duruştan dolayı Amerika'da ünlenen güçlü kadının bu hikayesinden, 'Up' adlı animasyonun yazarlarının ilham alındığı söyleniyor.




İlginçtir ki son yıllarında arkadaşlık ettiği bir mühendis de vefatından sonra kaleme aldığı Under One Roof adını verdiği kitapta bu kadını...