29 / 04 / 2024

abd işsizlik başvuruları

abd işsizlik başvuruları

ABD'de ilk kez işsizlik maaşı talebinde bulunanların sayısı, geçen hafta 963 bine geriledi.

ABD'de mortgage başvuruları üst üste üçüncü haftasında da düştü!

ABD Mortgage Bankalar Birliği tarafından açıklanan verilere göre ülkede mortgage başvuruları üst üste 3. haftasında da düşüş gösterdi.

Murat Kurum seçim sonrasına KİPTAŞ için tarih verdi: Taksitler 5 bin 833 TL, başvurular 15 Nisan!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gerçekleştirdiği toplantıda aylık 5 bin 833 TL taksitle kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Söz konusu proje için başvurular 15 Nisan itibarıyla kabul edilecek...

ABD'de mortgage başvurularında düşüş!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) ipotek başvuru araştırmasına göre ülkede mortgage başvuruları 26 Ocak 2024 tarihi ile sona eren bir haftalık dönemde düşüş gösterirken, 30 yıllık faiz oranında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

ABD'de mortgage başvuruları yükselmeye devam ediyor!

ABD'de mortgage başvuruları 12 Ocak ile biten yılın ikinci haftasında da ilk haftada olduğu gibi yükselmeye devam ediyor.

ABD'de mortgage başvuruları yüzde 9.9 arttı, faizler yükseldi!

ABD'de mortgage başvuruları 5 Ocak ile biten 2024 yılının ilk haftasında yüzde 9,9 artış kaydetti ve faizler yükseldi. 

Amerika'da mortgage başvurularında tatil etkisi yaşanıyor!

ABD'de mortgage başvuruları 29 Aralık 2023 tarihi ile sona eren iki haftalık dönem kapsamında, tatillerin de etkisi ile gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

ABD'de mortgage başvuruları giderek artışını sürdürüyor...

Amerika'da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,41'e azalırken, mortgage başvuruları yüzde 4 yükseliş kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvurularında artış devam ediyor...

ABD'de 10 Kasım 2023 itibari ile sona eren haftada mortgage başvuruları üst üste ikinci haftasında da yükselirken, 30 yıllık faiz bir önceki haftadaki seviyesini koruduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvuruları üst üste ikinci haftasında da arttı!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) ipotek başvuru araştırmasına göre, ABD'de 10 Kasım 2023 tarihi ile sona eren haftada mortgage başvuruları üst üste 2. haftasında da artış gösterirken, 30 yıllık faiz bir önceki haftadaki seviyelerini de korudu.

Tapu sahipleri dikkat! Tapu işlem başvurularında büyük değişiklik!

Tapu işlem başvurularında sistem değişikliği devreye alındı. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar Web Tapu sistemine giriş yapmak istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerekecek.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

abd işsizlik başvuruları Haberi

abd işsizlik başvuruları

ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 8 Ağustos ile biten haftada 963 bine gerileyerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ABD'de etkili olmaya başladığı mart ayından bu yana ilk kez 1 milyonun altına düştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ABD Çalışma Bakanlığı, haftalık işsizlik maaşı başvurularına ilişkin verileri açıkladı. Buna göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı talebinde bulunanların sayısı, 8 Ağustos ile biten haftada önceki haftaya kıyasla 228 bin kişi azalarak 963 bine geriledi.

Kovid-19 salgınının ABD'de etkili olmaya başladığı mart ayından bu yana ilk kez 1 milyonun altına düşen veriye ilişkin piyasa beklentisi, 1 milyon 120 bin seviyesinde gerçekleşmesi yönündeydi.

İşsizlik maaşı başvurularının sayısına ilişkin önceki haftanın verisi ise 1 milyon 186 binden 1 milyon 191 bine revize edildi....