10 / 05 / 2024

ABD Konut İnşaatı Sayıları

ABD Konut İnşaatı Sayıları

ABD'de yeni konut inşaatları 2011-2013 arasında ne kadar arttı? Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat sektörü, yeni konut inşaatında ne kadar gelişim gösterdi? İşte 2011-2013 arasında ABD'de yeni konut inşaatlarının grafiği...

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Marma Konut İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 323 milyon 973 bin 759,70 TL sermaye bedeli ile Olgun Zorlu ve Ahmet Nazif Zorlu ortaklığında kuruldu.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Konut sektörü temsilcilerinden ‘Faizleri artırmayın’ çağrısı!

Amerika’da Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB), artan konut maliyetleri yüzünden ABD Merkez Bankasına (Fed) faiz artırımlarına son verme çağrısında bulundu.

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zel Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Sunar tarafından kuruldu.

İst Bina Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Bina Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sürücü tarafından kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Koç tarafından kuruldu.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sünbül tarafından kuruldu.

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Güzel tarafından kuruldu.

Dma Konut İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dma Konut İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Emrah Aydın tarafından kuruldu.

ABD Konut İnşaatı Sayıları Haberi

ABD Konut İnşaatı Sayıları

ABD'de yeni konut inşaatları 2011-2013!


Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yeni konut inşaatları, 17 Ocak 2014 tarihli bir habere göre; Aralık 2013’te 999,000 adet ile beklentilerin üzerinde, inşaat ruhsatları ise 986,000 adet ile beklentilerin altında açıklandı. Reuters anketine göre, Aralık'ta yeni konut inşaatlarının 990,000 olması tahmin ediliyordu...


ABD'de yeni konut inşaatları Kasım 2013’te ise 1.9 milyon adete yükselerek beklentilerin üzerinde ve Şubat 2008'den bu yana en yüksek seviyeye açıklandı. İnşaat ruhsatları da 1.1 milyon ile yine beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Reuters anketine göre, Kasım 2013’te yeni konut inşaatlarının 950 bin; ruhsat sayısının 990 bin olacağı tahmin ediliyordu.


Yeni konut inşaatları Ekim 2013’te 889 bin, inşaat ruhsatları ise 1 milyon 39 bin adetti. 



ABD yeni konut inşaatlarının 2011-2013 arası dönem detayları!


ABD’de konut inşaat harcamalarında toparlanma ve...