06 / 05 / 2024

ABD mülteci görüşmesi

ABD mülteci görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'deki Türk toplumuna hitap etti. Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Kültür Toplumu tarafından organize edilen, ABD'de yerleşik Türk sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı programda konuşma yaptı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

ABD’de faiz artırımı ihtimalinin düşmesi piyasalara bahar havası getirdi!

Aralık ayında ABD’de faiz artırımı ihtimalinin neredeyse sıfır olduğu ve gelecek yıl başka artış yapılmayacağı yönündeki fiyatlama piyasalardaki olumlu havaya destek verdi.

Moody's, Coinbase'in görünümünü negatife çevirdi!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dava açtığı Coinbase'in görünümünü negatife çevirdiğini belirtti.

Emekli maaş zammında rekor rakam göründü! Müjdeli haber az önce geldi! Emeklilerin yüzü sonunda gülecek! 

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zamlı maaşlarda beklenen rekor rakam  göründü. Müjdeli haber az önce geldi. Emeklilerin yüzü sonunda gülecek. İşte emekli maaş zammında son dakika gelişmesi...

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile dolar kuru düşmeye başlarken kıymetli metaller yükselişe geçti. Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı!

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları, geçtiğimiz günlerde açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra yükselmeye başladı. Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Asgari ücrete ek zam görüşmesi öncesi Bakan Bilgin bombayı patlattı! Kritik seviyeyi açıkladı

Asgari ücrete ek zam konusunu görüşen işçi sendikaları ve hükümet bugün maaşa yapılacak artışın ne kadar olacağını belirleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ek zam toplantısına girmeden kritik açıklamalar yaptı.

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Ankara'daki 6 taşınmazın nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara Gölbaşı'nda yer alan toplam 6 adet taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

ABD mülteci görüşmesi Haberi

ABD mülteci görüşmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Üç gün önce Kobani'ye yine iki uçak dolusu silah indirdi Amerika. Kusura bakmasınlar, dün de Sayın Biden'a söyledim, 'Bundan haberin var mı?' dedim. 'Haberim yok' dedi. 'Benim haberim var' dedim. Aynı şey daha önce de oldu, yine Kobani'ye üç uçak indirdiler, silahların yarısı DAEŞ'e gitti, yarısı PYD'ye gitti. Ortada böyle acı bir tablo var. Dolayısıyla bizim sağlıklı bir şekilde Amerika ile el ele vermek suretiyle bu bölgedeki sıkıntıyı aşmamız lazım." dedi.


Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Kültür Toplumu tarafından organize edilen, ABD'de yerleşik Türk sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı programda yaptığı konuşmada, başta Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi olmak üzere 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türkiye'ye destek veren herkese teşekkür etti.


Türkiye'nin adeta akrebin kıskacında yoğrulmuş bir coğrafyada...