09 / 05 / 2024

ABDde nerelerde yaşanır

ABDde nerelerde yaşanır

ABD piyasasında konum belirlerken öne çıkan faktörler neler?, ABD'de uluslararası alıcılar bir konut için ortalama ne kadar ödüyor? İşte 20 soruda ABD'de konut alımı...

Sosyal konutta oturanlar mülk sahibi çıktı! Toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı, evden atıldı

Belçika’nın Flaman Bölgesinde sosyal konutta oturmasına rağmen başka bir ülkede mülk sahibi olduğu tespit edilen 233’ü Türk, toplam 482 kiracıya yaptırım uygulandı ve evden atıldı.

Resmen açıklandı! İstanbul'da asgari ücretle yaşanılmaz!

İPA, İstanbul'da asgari ücretli olmak adlı raporunda, asgari ücretle İstanbul'da geçinmenin mümkün olup olmadığını araştırdı. Sonuçlara göre; İstanbul'da asgari ücretle yaşanılmaz...

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Değerli Konut Vergisi, Anayasa’ya aykırı mı? Uzman isim açıkladı!

Değerli Konut Vergisi’nin Anayasa’ya aykırı olup olmadığı konusu bir süredir gündemde yer alıyor. Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Funda Başaran Yavaşlar, bugünkü yazısında daha önce de yazdığı Değerli Konut Vergisi’nin Anayasa’ya aykırı olup olmadığına dair bir yazı kaleme aldı.

Değerli Konut Vergisi’nde flaş gelişme! Anayasa’ya aykırı mı?

Değerli Konut Vergisi’nin Anayasa’ya aykırı olup olmadığı tartışılıyor. Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Funda Başaran Yavaşlar, bugünkü yazısında Değerli Konut Vergisi’nin Anayasa’ya aykırı olup olmadığıyla ilgili çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor! Artan fiyatlar engel olamadı!

Artan fiyatlara karşın 500 bin TL'ye yükselen özel okullara talep patlaması yaşanıyor. Bu okulların mezunlarına sağlanan yurtdışı olanağı, talepleri artırdı.

Tatil tercihleri değişti: Otel yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor! 

Okulların kapanmasıyla beraber yaz tatili için planların yapılmaya başlandı. Tatillerde oteller yerine 1-2 haftalık yazlık kiralamalarında patlama yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Dolar kurunda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Dolar kuru her yeni güne yeni bir rekorla başlarken Türk Lirası karşısında 15 haftadır aralıksız yükselmeye devam etti. Bu değer artışı en son 1999 yılında görülmüştü. Dolarda 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Çelik ev ısınır mı? Çelik evde yaşanır mı?

Çelik evler kolay kurulumu ve düşük maliyeti ile pek çok kişinin tercihi olmaktadır. Peki çelik ev ruhsatı nasıl alınır? Bu diğer soruların yanıtı!

ABDde nerelerde yaşanır Haberi

ABDde nerelerde yaşanır

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.


Konut alıcılarını firmayla direk masaya oturtan Projebeyaz Amerika'dan kolayca ev sahibi olmanın fırsatlarını sunuyor. Projebeyaz Türkçe hizmet sağlıyor.


1 - ABD'nin dünya ekonomisindeki yeri nedir?

ABD dünya ekonomisinin dörtte birinden daha fazlasını temsil eden gayrisafi (GSYH) ile dünyanın en büyük ekonomisidir. 


2 - ABD'nin ekonomisi konut sektörünü nasıl etkiliyor?

Gayrimenkul özeline bakıldığında ekonomik güç avantajlı konut fiyatlarına, yüksek kira getirisine ve iyi uzun vadeli değer artışına karşılık gelir. 


3 - ABD'de fiyatlandırma ve değer açısından hangi olgu göz önünde bulundurulmalı?

En son yapılan istatistik çalışmalarının bir çoğunda uluslararası alıcıların daha az konut aldıkları gösterilmekle...