22 / 07 / 2024

abdli havacılar yatırıma gelsin

abdli havacılar yatırıma gelsin

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Los Angeles'te Türkiye Yatınm Haftası kapsamında UÇLA Üniversitesi "Türkiye'nin Temel Büyüme Sektörleri" konferansında, ABD'lilere hava yatırımı için İstanbul'u mutlaka incelemeleri gerektiğini söyledi..

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

Bu hafta BIST 100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren 10 hisse!

Yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta BIST100'de yatırımcısına en çok zarar ettiren hisseleri yazdı. İşte Tardu Barlas'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Türkiye'ye doğrudan yatırımlarda gayrimenkul yatırımı zirvede!

Gayrimenkul hariç, doğrudan dış yatırımlar tablosunda ilk defa negatife dönüş yaşandı. Yurtdışına giden doğrudan yatırımların gelen yatırıma oranı yüzde 103’ü geçti. İşte ayrıntılar...

Hisse yatırımına yeni başlayanlar dikkat: Portföyünüz 100 bin, 500 bin, 1 milyon TL olduğunda kaç hisseniz olmalı? 

Yatırımcılar, hisse yatırımına nasıl başlanması gerektiğini merak ediyor. Peki yatırıma yeni başlayanlar neler yapmalı, kaç hisse almalı? Yatırımcı Onur Demir, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Borsa yatırımcıları dikkat! Halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Yeni yıla sayılı günler kala, yatırımcılar yatırım alternatiflerini araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda halka arzlarda eski hava bozulmaya başladı. Peki, halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Evde bakım maaşları Temmuz 2023 zammında son dakika! Zamlı ve yeni evde bakım maaşları yatırıldı mı?

Evde bakım maaşları Temmuz 2023 zammında son dakika! Zamlı ve yeni evde bakım maaşları yatırıldı mı? Hemen yeni ve zamlı Temmuz 2023 maaşlarına bakın...

Altın fonlarına talep patladı! Altın fonlarına yatırım yapanların sayısı 500 bine dayandı!

Küresel piyasalardaki belirsizlikler ile birlikte yeniden altının yıldızı parladı. Yatırımcılar yeniden güvenli liman olarak görülen altına yatırıma yönelirken, uzmanlar fiziki altın veya hesaptan alım satım yerine altın fonlarına yatırımın daha cazip olduğunu belirtiyor.

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Uzmanlar peş peşe açıkladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor...

Yatırımcılar yatırımlarını altın ve dolardan yana kullanırken uzmanlar gümüşe yatırım yapmaları konusunda yatırımcılara uyarıda bulunarak gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Gümüş yatırımcıları hazır olun! Bu seviye geliyor...

Yatırımcılar yeniden gayrimenkule yöneliyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı sektörle ilgili yaptığı açıklamalarda, "Son dönemde yaşanan kira ve fiyat artışları yatırımcıları tekrar gayrimenkul piyasalarına yöneltti" şeklinde konuştu.

Modüler prefabrik çelik yapılar yatırımda daha avantajlı!

Prefabrik modüler yapılar geleneksel inşaata oranla daha kısa sürede tamamlanması nedeniyle yatırımcısına daha büyük kazanç sağlıyor. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

abdli havacılar yatırıma gelsin Haberi

abdli havacılar yatırıma gelsin

BAŞBAKAN Yardımcısı Ali Babacan, ABD'lilere, Türkiye'nin daha demokratik bir ülke olma yolunda önemli adımlar attığım belirterek, bir yandan da ekonomisinde büyük yatırımlarla çok iyi fırsatlar sunduğunu anlattı. Babacan, İstanbul'da yapılacak yeni havalimanı projesiyle kentin büyük bir uluslararası hub olacağını ve özellikle ABD'li havacılık şirketlerinin Türkiye'de yatınm fırsatlarım değerlendirmesini önerdi. 


HEM DEMOKRASİ HEM KALKINMA 


Babacan, Los Angeles'te Türkiye Yatınm Haftası kapsamında UÇLA Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde verdiği "Türkiye'nin Temel Büyüme Sektörleri" konferansında, Türkiye'nin ekonomide büyük bir dönüşüm yaşadığım, ekonomideki büyümenin demokrasi ve özgürlük alanında da yeni reformlarla paralel sürdürüleceğini vurguladı. Türkiye'de kişi başma milli gelirin son 10 yılda 3 bin dolarlardan 10 bin dolarların üzerine çıktığım anlatan Babacan, bu başarıda da demokrasi ve özgürlük alanında adımların çok önemli katkısı olduğunu söyledi. 


MEDYA REFERANSI 


Bir ülkede...