11 / 06 / 2024

abdli havacılara yatırım daveti

abdli havacılara yatırım daveti

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Los Angeles'te Türkiye Yatınm Haftası kapsamında UÇLA Üniversitesi "Türkiye'nin Temel Büyüme Sektörleri" konferansında, ABD'lilere hava yatırımı için İstanbul'u mutlaka incelemeleri gerektiğini söyledi..

Ne altın ne dolar! Mayıs ayının en fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan parasını katladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçen ay yatırımcılara en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Ne altın, ne dolar buna yatırım yapan kazandı...

Emlak Konut’un yeni kampanyası mı, arsa yatırımı mı?

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte arsa ve arazi yatırımına ilgi arttı. Emlak Konut GYO dün başlattığı kampanya ile avantajlı satışlara başladı. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, vatandaşa yatırımını hangisine yapacağını sordu.

Tebernüş Kireçci açıkladı! Konut, dolar, faiz ve hisse! Uzun vadede kazanmak isteyenler neye yatırım yapmalı?

Milyonlarca yatırımcı uzun vadede hangi yatırım aracının daha çok kazandıracağını araştırıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırımcılara en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. 

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

7 milyon TL'lik evini satan faizden 310 bin TL kazanıyor! Konut yatırımı, faiz yatırımı mı mantıklı? Vatandaşlar ne dedi

Bankaların TL mevduat faizleri yüzde 60'lara yaklaşmışken, konut yatırımının mı faiz yatırımının daha mantıklı olduğu yeniden gündeme geldi. Peki vatandaşlar ne diyor?  

910 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 415 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2024 yılının Ocak ayında Türkiye'ye 910 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 415 milyon dolarlık bölümünün yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu belirtti.

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

abdli havacılara yatırım daveti Haberi

abdli havacılara yatırım daveti

BAŞBAKAN Yardımcısı Ali Babacan, ABD'lilere, Türkiye'nin daha demokratik bir ülke olma yolunda önemli adımlar attığım belirterek, bir yandan da ekonomisinde büyük yatırımlarla çok iyi fırsatlar sunduğunu anlattı. Babacan, İstanbul'da yapılacak yeni havalimanı projesiyle kentin büyük bir uluslararası hub olacağını ve özellikle ABD'li havacılık şirketlerinin Türkiye'de yatınm fırsatlarım değerlendirmesini önerdi. 


HEM DEMOKRASİ HEM KALKINMA 


Babacan, Los Angeles'te Türkiye Yatınm Haftası kapsamında UÇLA Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde verdiği "Türkiye'nin Temel Büyüme Sektörleri" konferansında, Türkiye'nin ekonomide büyük bir dönüşüm yaşadığım, ekonomideki büyümenin demokrasi ve özgürlük alanında da yeni reformlarla paralel sürdürüleceğini vurguladı. Türkiye'de kişi başma milli gelirin son 10 yılda 3 bin dolarlardan 10 bin dolarların üzerine çıktığım anlatan Babacan, bu başarıda da demokrasi ve özgürlük alanında adımların çok önemli katkısı olduğunu söyledi. 


MEDYA REFERANSI 


Bir ülkede...