09 / 05 / 2024

ABDnin Georgia Eyaleti

ABDnin Georgia Eyaleti

ABD'nin Georgia Eyaleti'nde 254 yıl önce inşa edilen bir malikane 5 milyon dolara satışa çıktı. 2 bin hektar araziye sahip olan 1670 metrekare kapalı alanlı malikanede 7 yatak odası bulunuyor.

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Hyundai'den 4,3 milyar dolarlık pil tesisi yatırımı

Hyundai Motor Group ve LG Energy Solution Perşembe günü , Hyundai'nin güneydoğu Georgia'daki yeni elektrikli araç montaj fabrikasının bir parçası olarak 4,3 milyar dolarlık bir elektrikli pil fabrikası kuracaklarını duyurdu.

ABD'nin Atlanta kentinde inanılmaz talep: Zenginler, özel muhit ve polis gücü istedi!

ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta kentinde Cumhuriyetçiler, şehirdeki suç oranının artmasını gerekçe göstererek zenginlerin yaşadığı muhitin şehirden koparılması ve buraya ayrı kolluk gücü tahsis edilmesini istedi.

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!

Çin'deki Anhui eyaleti, enerji sorunlarını gerekçe göstererek önümüzdeki 3 yıl içinde tüm kripto para madenciliği projelerini kapatmayı planlıyor.

Çin, havalimanı yatırımlarında hızlandı!

Merkez Çin eyaleti Sichuan'ın başkenti Chengdu, Shangai ve Beijing’den sonra iki adet uluslararası havalimanı bulunan kentler arasına dahil oldu. Mart ayı sonunda inşaatında sona gelinen Chengdu'nun Tianfu havalimanı 28 Haziran tarihinde hizmete sunuldu.

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Farmasi, Miami’de 50 milyon liralık arazi aldı!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Farmasi, Florida’da 4 dönümlük arazi satın aldı. Florida Eyaleti’ne bağlı Miami’deki bu arazi için Türk şirket yaklaşık 50 milyon lira ödedi.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Çin-Laos demiryolu hattındaki tüneller tamamlandı!

Güneybatı Çin eyaleti Yunnan’ın Kunming kentini Laos’un başkenti olan Vientiane’a bağlayan tren hattının üzerindeki tünelin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Almanya'daki Türklere Doğru isimli otel 3.6 milyon euroya satılıyor!

Almanya'nın güney eyaleti Bavyera'nın yukarı Salzberg bölgesinde ve Hitler’in karargahı 'Kartal Yuvası’nın yanında bulunan 'Türklere' isimli otel 3.6 milyon euro fiyatla açık artırmaya çıkarılıyor...

Pakistan'da eyalet parlamentosu milletvekili arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldü!

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensar arazi anlaşmazlığı sebebiyle vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar'ın bir yeğeni tarafından öldürüldü

Çin, dünyanın en uzun deniz altı metro inşaatını bitirdi!

Çin'in deniz altından geçen en uzun metro tünelinin çalışmaları Shandong Eyaleti’nin sahil kenti Qingdao’da tamamlandı...

ABDnin Georgia Eyaleti Haberi

ABDnin Georgia Eyaleti

ABD'nin Georgia Eyaleti'nde 254 yıl önce inşa edilen bir mlikane 5 milyon dolara satışa çıktı. 2 bin hektar araziye sahip olan 1670 metrekare kapalı alanlı malikanede 7 yatak odası bulunuyor.


Lake District Milli Parkı içinde kalan ve Forthergill Ailesi'ne ait malikane satıldığında inşa edildiğinden beri ilk kez el değiştirmiş olacak. 2 bin hektar araziye sahip olan 1670 metrekare kapalı alanlı malikanede 7 yatak odası...