05 / 05 / 2024

Abdül Batur kim

Abdül Batur kim

43 hektarlık alana yayılan ve özellikle gecekondulaşmanın yoğun olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde 4 bin bina yıkılacak. Başkan Abdül Batur, 2017 yılında inşaatların başlayacağını açıkladı.

Abdül Batur kimdir?

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur kimdir? Abdül Batur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdül Batur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdül Batur...

Abdül Batur kentsel dönüşümü anlattı!

Narlıdere'nin CHP 'li Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Çatalkaya mahallesinde üçüncü seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Abdül Batur katıldığı açılış töreninde halka kentsel dönüşümü hakkında bilgi verdi.

Abdül Batur: Dönüşüm siyasete kurban edilmemeli!

"Narlıdere'de kentsel dönüşüm için elimizi değil kafamızı taşın altına soktuk" diyen Batur, "Yerinde dönüşüm olacak"dedi Narlıdere'de 12 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarının sonuna gelindi.

Baba vefat edince miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras paylaşımları aileler arasında yaşanan en çok anlaşmazlık nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte, miras paylaşımı nasıl yapılır? Kim, ne kadar miras payı alır? 

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Famart Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Famart Yapı Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdül Müslim Kurkutata tarafından kuruldu.

Emekli maaş zammında kritik ayrıntı! Kök maaş formülü maaşları nasıl etkileyecek? Kim 7.500 TL'den fazla maaş alacak?

Emekliye yapılacak üçlü zammın kök maaş formülü sebebiyle arada kayanayabileceği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? Öğretmen, hemşire, mühendis maaşları tek tek açıklandı! Bu rakamlara göz atın!

Memur maaşlarına Temmuz ayında ne kadar zam geleceği sık sık merak konusu oluyor. Peki memur maaşlarına seyyanen ve yüzdelik zam yapılırsa kim kaç TL maaş alacak? 

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Babadan kalan miras nasıl paylaşılır? Kim mirasçı olamaz?

Miras konusu çoğu kişinin başını ağrıtabilir. Özellikle mirasın pay edilme hususu. Peki kimler mirasçı olamaz? İşte detaylar!

Çağlar76 İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar76 İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Abdül Mütallip Çağla tarafından kuruldu.

İndirim şenliği hız kesmeden devam ediyor ! Kim market 10 Eylül 2022 fiyat listesi ...

Kim markette her şey indirimde. Birçok üründe fiyatlar piyasanın çok altında satışa sunuluyor. Sizde indirimden yararlanmak için en yakın Kim mağazasına uğrayın. Bu fiyatları kaçırmayın. İşte 10 Eylül 2022 Kim market fiyat listesi...

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Abdül Batur'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarıyla ilgili durdurma kararının bölge için zaman kaybı yarattığına vurgu yaptı. Batur, Gültepe ya da Beştepeler olsun, kentsel dönüşümün başlamasını istediklerine dikkat çekti.

Abdül Batur kim Haberi

Abdül Batur kim

43 hektarlık alana yayılan ve özellikle gecekondulaşmanın yoğun olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde 4 bin bina yıkılacak. Başkan Abdül Batur, jeolojik etütlerin tamamlandığını belirterek 2017 yılında inşaatların başlayacağını açıkladı.


İzmir Narlıdere Belediyesi, 43 hektarlık alana yayılan özellikle gecekondulaşmanın olduğu 2. İnönü, Atatürk, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm için son aşamaya geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alman onay sonrasında proje ihalesini yapan Belediye, yaz aylarında sürecin tamamlanmasıyla vatandaşlarla görüşmelere başlayacak. Anlaşmaya varılması durumunda inşaat çalışmalarına başlayacak olan Belediye, 4 bine yakın binayı yıkarak yerine 5 bin konut yapacak. 



ETÜTLER BİTİ 


Geçtiğimiz aylarda 43 hektarlık 2. İnönü Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Narlı ile Çatalkaya Mahallesi'ni kapsayan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili onayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alan Narlıdere Belediyesi, vatandaşlarla bir...