06 / 05 / 2024

Abdülhamit Gül yazıcık konutları

Abdülhamit Gül yazıcık konutları

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutlarında incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül,"Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Altın son 120 günün en kötü haftasına imza attı!

Altın, ABD'de güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizleri yükseltme olasılığını artırmasıyla yaşadığı değer kaybı sonrasında 120 günün en kötü haftasına imza attı. 

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde tapu harcını düşük bedel gösteren ancak sonradan pişman olan vatandaşlar tapu harcı pişmanlık dilekçesi ile durumu düzeltebiliyorlar. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nasıl yazılır? İşte tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Headquartersco Gıda Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Headquartersco Gıda Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   10 binTL sermaye bedeli ile Lütfi Başar Küçük tarafından kuruldu.

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Abdülhamit Gül yazıcık konutları Haberi

Abdülhamit Gül yazıcık konutları

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutlarında incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül,"Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" dedi. 


"Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beraberinde AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ile birlikte iftar öncesi vatandaşları ziyaret etti. Şahinbey ilçesinde ikamet eden aileleri ziyaret eden Gül ve Tahmazoğlu, vatandaşların hatırlarını sorarak sorunlarını dinlediler. 


Aile ziyaretinin ardından Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Yazıcık Konutları'nı Başkan Tahmazoğlu ile birlikte gezen Milletvekili Giil konutların mimari yapısının çok giizel olduğunu söyledi. Yazıcık Konutları'nın Gaziantep'in tarihi dokusuna uygun inşa edildiğini belirten Abdülhamit Gül şöyle konuştu: 'Yazıcık Mahallesinde yaptığımız aile ziyaretlerinin ardından Şahinbey Belediyemiz tarafından yapılan kentsel dönüşüm alanını...