06 / 05 / 2024

Abdulhamit Soydal

Abdulhamit Soydal

Elif Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Abdulhamit Soydal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Çimento sektörü 2024'e hızlı giriyor! Hedef yüzde 20 büyüme! Eylül 2023 çimento fiyatları ne kadar?

ÇCSİB Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, deprem sonrası artan iç talebi de dikkate alarak, ihracatta yüzde 20’lik bir azalma yaşayacağını, 2024 yılında ise yüzde 20’lik kaybı yeniden kazanacaklarını açıkladı.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları 29 Ekim'de teslim edilecek!

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada TOKİ'nin İslahiye'de yapımını sürdürdüğü deprem konutlarını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edilecek!

Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamda Gaziantep'te 42 bin 358 deprem konutu inşa edileceğini kaydederek, bunların 12 bin 607'sinin köy evi olduğunu söyledi.

İst Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İst Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Abdulhamit Hacıismailoğlu tarafından kuruldu.

Kira anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi başlıyor!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kira uyuşmazlıklarının arabuluculuk yöntemiyle çözülmesi için çalışmaların başladığını dile getirdi. 

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Gayrimenkul satışları noterlerde gerçekleşecek!

Noterliklerle ilgili işlemleri artırıcı kalemler üzerinde çalıştıklarını söyleyen  Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, gayrimenkul satışlarının gündemde olan konular arasında bulunduğunu belirtti.

Abdulhamit Gül kimdir?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül kimdir? Abdulhamit Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdulhamit Gül'ün biyografisi...

Gaziray Projesi'nde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziray Projesi'ndeki son durumu inceledi.

Noter randevuları internet üzerinden alınacak!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, noterliklerde randevu işlemlerin artık internet üzerinden yapılacağını duyurdu. Gül, ek olarak e-Noter uygulaması üzerinden işlem de yapılabileceğini dile getirdi. 

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Abdulhamit Soydal Haberi

Abdulhamit Soydal

Elif Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Abdulhamit Soydal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Elif Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. 1- İnşaat ve Taahhüt İşleri; a) Ülke sınırları içinde veya dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat tahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,havayolları,elektrik santralleri,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek, mühendislik hizmeti sunmak ve kiraya vermek, c) Türkiye...