10 / 05 / 2024

abdullah gülün açtığı yeni tmb binası nerede

abdullah gülün açtığı yeni tmb binası nerede

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Müteahhitler Birliğinin (TMB) yeni genel merkez binasının açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Gül, Türk müteahhitlerinin yaptığı örnek bir bina olacağı için açılış davetini kabul ettiğini belirtti...

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat! Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı! Hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapanlar aman dikkat... Bu son dakika rakamlarını görenler adeta şaştı kaldı... Hemen bakın...

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

UNICERA Fuarı kapılarını açtı!

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Salda Gölü'nün imara açılacağı iddiası doğru değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bembeyaz kumları ve turkuaz rengiyle göz kamaştıran tabiat harikası Salda Gölü'nün imara açılması veya etrafının betonlaşacağı şeklindeki iddia asla doğru değildir" dedi...

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

LUX* Bodrum kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences, unutulmaz bir şölenle kapılarını açtı. LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs’taki muhteşem açılışıyla konuklarına, yaşayacakları sıra dışı deneyimin ön gösterimini yaptı.

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

TAV'a Yılın Ulaştırma Projesi ödülü!

TAV, Riyad Havalimanı ile Dubai'de Yılın Ulaştırma Projesi ödülünü kazandı. TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz" dedi.

abdullah gülün açtığı yeni tmb binası nerede Haberi

abdullah gülün açtığı yeni tmb binası nerede


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dünyada kırılganlıklar devam ederken, büyük ekonomik problemler yaşanırken, hala Avrupa'nın toparlanmadığı bir dönemde, bu olumsuz dalgalara içeriden herhangi bir olumsuz dalga eklememek gerektiğini belirterek, "Bizden kaynaklanan yeni bir ekonomik sıkıntı çıkmaması gerekir. Aslında hiçbir sebep yok ama bazen birden bire sanki ihtiyaç varmış gibi, sanki rahat rahatsızlık ediyormuş gibi bu tip davranışlar maalesef oluyor. Bugünlerde karşılaştığınız şeyler bunlar aslında" dedi. 


Gül, Türkiye Müteahhitler Birliğinin (TMB) yeni genel merkez binasının açılışını gerçekleştirdi. 


TMB'nin yeni genel merkezine gelişinde Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve TMB Başkanı Emin Sazak tarafından karşılanan Gül, yöneticilerden bina ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Basına kapalı gerçekleşen brifingin ardından Gül ve beraberindekiler, açılış dolayısıyla düzenlenen törene geçti.


Cumhurbaşkanı Gül, buradaki konuşmasında, Türk...