21 / 05 / 2024

Abdullah Hasan Gürleyen

Abdullah Hasan Gürleyen

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Levent Berkmen, Abdullah Hasan Gürleyen Şube Müdürlüğü'nde 13 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Konutta fiyatlar 2 yılda 10 kat arttı! Fiyatlarda adalet nasıl sağlanabilir? 

Gayrimenkul danışmanı Hasan Gürlek, konut piyasasındaki son durumu değerlendirdi ve adaletli fiyatlamanın nasıl yapılacağına değindi. İşte ayrıntılar...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Soygül Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hasan Gülmen ve Selin Soyyılmaz ortaklığıyla  kuruldu.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Seçim sonrası piyasaları neler bekliyor? İşte seçim sonrası riskler ve fırsatlar...

Ekonomim köşe yazarı Serhat Gürleyen seçim sonrasında piyasaları nelerin beklediğini keleme alarak, risk ve fırsatlara değindi. İşte seçim sonrası piyasalarda riskler ve fırsatlar...

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortanca Orman Ürünleri İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gündüz tarafından kuruldu.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Barlas Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barlas Hafriyat Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş tarafından kuruldu.

Zayıflayan dolar karşısında en kazançlı yatırım ne olur?

İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen zayıflayan dolar, yüksek enflasyon ve finansal baskılama ortamında en cazip yatırım araçlarının ne olacağını değerlendirdi.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Abdullah Hasan Gürleyen Haberi

Abdullah Hasan Gürleyen

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Levent Berkmen, Abdullah Hasan Gürleyen Şube Müdürlüğü'nde 13 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 


Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Oğuz Sokak,...