06 / 05 / 2024

Abdullah Kiğılı 2015 hedefleri

Abdullah Kiğılı 2015 hedefleri

Türkiye perakende sektörünün devleri 2015'e en az yüzde 15 büyüme hedefiyle giriyor. Genel seçimden negatif etkilenmeyeceklerini belirten sektör oyuncuları, "2015 daha iyi olacak. Yatırımlarımızı artırıp yurtdışında atağa kalkacağız" diyor

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Erkekler de şık olmayı seviyor ve özel günlerde smokin tercih ediyor. Tüm gözleri üzerlerine çekmeyi seven erkekler için Abdullah Kiğılı yaz aylarına uygun bunaltmayan smokin serisi hazırladı.

Abdullah Kiğılı: AVM'lere 1 lira dahi kira vermeyeceğiz!  

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı AVM'lerle kira konusunda görüşmelerinin sürdüğünü belirterek "Şunu herkes bilmeli, kapalı kaldığımız müddetçe kimseye 1 lira dâhi kira veremeyeceğiz" dedi...

Abdullah Kiğılı’nın mesajı dipten dönüşe mi işaret ediyor?

Dünya yazarlarından Vahap Munyar, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği önceki başkanlarından biri ile Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı arasındaki diyalogu anlatan yazısını kaleme aldı…

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Kiğılı'dan yurtdışında mağazacılık atağı!

Yurtiçinde 200 mağaza ile gidebilecekleri her yere gittiklerini ifade eden Kiğılı’nın patronu Abdullah Kiğılı, “Gücümüzü yüzde 100 yerli üretimden alıyoruz. Önceliğimiz Balkan ülkeleri olacak” diye açıklama yaptı. 

Abdullah Kiğılı: AVM denizi bitti!

Sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kiğılı, "Türkiye’de yatırımımızı tamamladık. Özellikle İstanbul’da Ankara’da mağaza açacak yer kalmadı. AVM denizi de bitti. Açanların parası çok sanırım." dedi.

Abdullah Kiğılı'nın AVM isyanı!

AVM Endeksi'ne göre Türkiye'de 377 AVM var. Sadece 20 kentte AVM bulunmuyor. Erkek giyim markası Kiğılı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, "Terörü hallettiğimiz takdirde yabancı AVM yatırımcılarıyla bu işi çözeceğiz.. " dedi.

Abdullah Kiğılı: Türkiye'de AVM denizi bitti!

Sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, terör olayları, turist sayısındaki düşüş ve darbe kalkışmasından etkilenen perakende sektörü için acil önlem alınması gerektiğini dile getirdi.

Kiğılı en fazla yatırımı Konya'ya yapıyor!

Erkek giyimin duayeni olarak nitelendirilen ve mağazalarıyla bugün Türkiye’nin 68 şehrinde bulunan Kiğılı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Yenigün Gazetesi'ne konuştu. İşte o röportaj...

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Kiğılı yurtdışında 39 mağaza açtı!

KİĞILI Mağazalarının sahibi Abdullah Kiğılı, bugün 67 ilde, 230'a yakın mağaza ve 2085 kişi ile Türkiye'ye hizmet verdiklerini, yurtdışında 39 mağaza açarak Kiğılı markasını dünya vatandaşları ile tanıştırdıklarını kaydetti.

Kiğılı Çin'de 3 mağaza daha açacak!

Geçtiğimiz günlerde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te mağazasını açan Kiğılı, yeni sezonunu da Üsküp Fashion Week’te düzenlenen bir defile ile tanıttı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Çin’de 3 mağaza daha açılacağını belirtti.

Abdullah Kiğılı 2015 hedefleri Haberi

Abdullah Kiğılı 2015 hedefleri

2014 yılını siyasi çalkantıların etkisiyle bekledikleri gibi geçiremeyen perakendeciler 2015'e büyüme hedefleriyle giriyor. 2014'te sektörün yüzde 8 büyüdüğünü gelecek yılı çözüm sürecinin de etkisiyle aynı oranda büyümeyle kapatacaklarının altını çizen Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Vahap Küçük, 2015'te 20 yeni AVM'nin açılacağını belirtti. Küçük negatif dış faktörlere karşı "2015'te bir ayağınız gazda diğeri frende olsun" önerisinde bulundu. 


TÜRK CUMHURİYETLERE GİRİYORUZ 

Ziylan Grup Başkanı Mehmet Ziylan ise, 2014'teki seçimlerin piyasayı negatif etkilemesinden korktuklarını ancak beklendiği gibi bir yavaşlamanın söz konusu olmadığını ifade etti. 2015 yılında Türkiye'nin ve sektörün önünün açık olduğunu vurgulayan Ziylan, "Gelecek yıl yurtdışı atağına kalkıyoruz. Ziylan olarak Türk Cumhuriyetlerine girmeye başlayacağız. Avrupa'da ise Lumberjack ile büyüyeceğiz" dedi. 


200 MAĞAZA 2 BİN 500 İSTİHDAM 

Pazarın kendine gelmeye başladığını, 2015 yılında...