06 / 05 / 2024

Abdurrahman Yeşildağ aydınlıspor

Abdurrahman Yeşildağ aydınlıspor

TOTAKDER Yönetim Kurulu, ziyaret sırasında Aydınlıspor Kulübü Başkanı Hakan Tuzun. Başkan Yardımcısı Ali Kılıç, Yönetici ve Antrenör Adem Biber Cengiz Durmaz'la sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

Aydınlık Evler: KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen evler konut projesinin adı belli oldu. 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olan projenin adı Aydınlık Evler oldu. 

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi geliyor! Yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL'ye mal olacak.

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 kura çekimi bugün!

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 kura çekimi bugün Ümraniye'deki Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. 500 daire sahiplerini bulacak...

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temelini attı.

Tuzla Aydınlı'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Aydınlı'daki konut imarlı arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor..

Şehr-i Aydınlı Tuzla ev fiyatları!

İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesinde 1+1'den 4+2'ye kadar daire konut seçenekleri bulunuyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Trabzon Aydınlıkevler'e park inşa edilecek!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu. Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde park yapımı için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Lokum Evler Aydınlı konut fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı konut fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Lokum Evler Aydınlı projesinde sıfır peşinat ve sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Abdurrahman Yeşildağ aydınlıspor Haberi

Abdurrahman Yeşildağ aydınlıspor

TOTAKDER Başkanı Abdurrahman Yeşildağ, kurmuş oldukları derneğin faaliyetlerinden bahsetti ve bu arada iki çocuğunu Aydınlıspor'a güvenle teslim ettiğini söyledi. 


Çocuklarının lisanslı futbolcu olarak yetiştiklerinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Yeşildağ, TOKİ'dc çocukların Aydınlıspor Kulübü'nc üye olmalarım. sportif faaliyetlerde bulunmaları için elinden geleni yapacağını kaydetti. 


Aydınlıspor Kulüp Dernek Başkanı Hakan Tuzun ise. amaçlarının çocukların geleceğini güvence altına almak olduğunu, sportif faaliyetlerde bulunan gençlerle sporun dışında eğitim vc sosyal faaliyetler yaptırdıklarını vc lisanslı futbolcular yetiştirdiklerini söyledi. Bir başka amaçlarının çocuktan kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu hatırlatan Başkan Tuzun, daha aktif olabilmek için bir sahaya ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bu sorunu Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yacızı'ya ilettiklerini vc olumlu yanıt aldıklarına dikkat çeken Hakun Tuzun, saha sorunlarının en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını ümit ettiklerim...