16 / 05 / 2024

Abidin Özkaya

Abidin Özkaya

Kayseri'de Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdiklerini belirten Turkuaz Seramik'in patronu Özkaya, "% 13 olan pazar payımızı 18'e çıkaracağız" dedi

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Green Roof Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Roof Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ayboğan ve Vahdeddin Özkaya ortaklığında kuruldu.

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Tasarım Ve Uygulama Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özkaya tarafından kuruldu.

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Özkaya tarafından kuruldu.

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kızılkaya ve Muhammed Emin Özer ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Özkaya ve Turgay Altay ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Abitaş Beton Elemanları Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abitaş Beton Elemanları Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Barış tarafından kuruldu. 

Wanaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de  milyon TL sermaye bedeli ile Erol Özkaya ve Ferhat Yuca ortaklığında kuruldu.

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Abidin Özkaya Haberi

Abidin Özkaya

Türkiye'de seramik sağlık gereçleri sektöründe pazarın yüzde 13'üne sahip olan Turkuaz Seramik, 25 milyon euroluk yatırımla Avrupa'nın en büyük vitrifiye üretim tesisini hayata geçirdi. Kayseri İncesu Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 350 bin metrekarelik açık, 80 bin de kapalı alanda fabrika kuran şirket, üretimini de yüzde 100 artırdı. 


60 ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORUZ 

Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Özkaya, yıllık 2.5 milyon adetlik üretimle sektörün en çok ihracat yapan ilk üç oyuncusu arasında yer aldıklarını söyledi. 60 ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Özkaya, "Üretimimizin yüzde 35'ini ihraç ediyoruz. Bunun ise yüzde 40'ını Avrupa'ya yapıyoruz. 2015'te ABD'ye de satışa başladık" dedi. Türkiye'de pazarın yüzde 13'üne hakim olduklarını vurgulayan Özkaya, 2016'ta bu oranı yüzde 18'e, ihracatı ise yüzde 55'e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Seramik sektörüyle de...