03 / 05 / 2024

Abır Alkodsı

Abır Alkodsı

Abir Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015 'te 10 bin TL sermaye bedeli ile, Esenyurt'ta Abır Alkodsı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

AB, Rusya'ya yönelik yaptırım listesini uzattı

Avrupa Birliği (AB) geçtiğimiz günlerde Rusya'ya yönelik yaptırım listesine 30 yeni isim ve 7 kurum ekledi.

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

AB'nin yaptırım teklifi netleşiyor! Petrol ve akaryakıt fiyatlarına yeni zamlar kapıda! 

Avrupa Birliği (AB), Macaristan'ın itirazlarını karşılamak için Rus petrollerine ilişkin yaptırım paketinin içeriğinde revizeye gitti. Pakette anlaşmaya varılırsa petrol fiyatlar yükselecek. 

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abır Farah ve Mohammed J.M. Zebarı ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de üretilen bazı çelik ürünlere AB’den ilave vergi!

Avrupa Birliği (AB), Türkiye'de üretilen çeşitli demir ve çelik ürünlere yüzde 7,6'ya varan oranda anti-damping vergisi uygulanması yönünde karar aldı. 

Filistin'deki AB misyonlarından İsrail'e 'yıkımlar durdurulsun' çağrısı!

İşgal altındaki Doğu Kudüs ve Ramallah'taki Avrupa Birliği (AB) misyonları, İsrail'e, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen Batı Şeria'da Filistinlilere ait binaları yıkmaya son vermesi için çağrıda bulundu.

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AB Global Turizm Ve Otel Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli Baha Erdem tarafından kuruldu.

Çin yassı alüminyum ürünlerine AB soruşturması!

AB Komisyonu, 1 Temmuz 2019 tarihi ile 30 Haziran 2020 tarihi arasındaki dönemde Çin menşeli yassı alüminyum ürünlerde damping yapılıp yapılmadığını ve bunun AB alüminyum sektörüne zarar verip vermediğini inceleyecek

Abır Alkodsı Haberi

Abır Alkodsı

Abir Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Abır Alkodsı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Abir Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 2-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane,...