02 / 05 / 2024

AcademicLife talepleri

AcademicLife talepleri

Aynur Vergili, projelerini anlattı. Vergili, "inşaat sektörü yavaşlama dönemi yaşamasına rağmen bizler talepleri karşılamada zorluk çekiyoruz. Müşterilerimizin bu yoğun talebini karşılamak için yeni projeler üretmek zorundayız " dedi.

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş depremleri sonrası tüm Türkiye alarmda! Bina güçlendirme ve prefabrik ev yapımı talepleri katlandı!

Tüm Türkiye’yi yasa ve üzüntüye boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından deprem testi ve bina güçlendirme talepleri arttı. Taleplerin yarıdan fazlası İstanbul’dan gelirken, prefabrik ev yapımı taleplerinin de yüzde 488 oranında artış gösterdiği belirtildi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

2020'de cam balkon talepleri yüzde 70 arttı!

2020’de “cam balkon” talepleri yüzde 70 büyüyerek rekor kırdı. Bunun sebebi ise, evde geçirilen zaman arttıkça, evle ilgili ertelenen planların hayata geçirilmesi oldu.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.

Ukrayna'nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma talepleri var!

Milli Savunma Bakanı Akar’ın Ukrayna’daki temasları sırasında iki ülke arasında savunma sanayiinde iş birliği konuları gündeme gelirken, Ukrayna’nın Türkiye’den yeni insansız hava araçları alma yönünde talepleri olduğu öğrenildi.

Kamu idarelerinin Hazine taşınmazlarına tahsis talepleri şekillendi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 384) ile kamu idarelerinin Hazine taşınmazlarına tahsis talepleri şekillendi..

AVM'lerde kur sabitleme talepleri artıyor!

Doların ateşini düşürmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan kampanya sürerken kur sabitleme talepleri de artıyor. Yaygın olmasa da doları 2.80-3.20 arasından, euro ise 3.50'den sabitleyenler var.

Yabancı yatırımcının artan talepleri, sektörü uçurdu!

Yabancı yatırımcının artan talepleri, inşaat sektörünü adeta uçurdu. Artan konut fiyatlarını yeni imar alanlarının olmamasına bağlayan sektörün önde gelen temsilcilerinden Mümin Bostancı, artan maliyetlerin tüketiciye yansıyacağını söyledi.

Kentsel dönüşüm kira miktarları!

Kentsel dönüşüm dahilinde riskli alanlarda, rezerv yapı alanlarında veyahut riskli binalarda yaşayan vatandaşlarımıza talepleri doğrultusunda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira miktarları ne kadar?

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Projesi'nde ilk gün rekor başvuru!

Emekliler için düşük taksitle satılacak konutlara rekor ilgi geldi. Dar gelirli ve emeklilere konut üretimine hız kesmeden devam eden TOKİ, ‘ Emekliye 2. Bahar Projesi’ kapsamında 17 ilde 4 bin 354 konut için ön talepleri dünden itibaren almaya başladı.

Kütahya'da emekliler TOKİ konutu için kuyruğa girdi!

Kütahya’da TOKİ’den ev almak isteyen emekliler, banka önünde kuyruk oluşturdu. Halk Bankası, İnköy Mahallesi’ye TOKİ tarafından emeklileri yönelik yaptırılacak olan 300 adet 2+1 konutlar için ön talepleri almaya başladı.

Nlogo İstanbul 60 ay 0 faiz kampanyası için son gün yarın!

Yerli ve yabancı yatırımcının talepleri üzerine Özyurtlar İnşaat, 2016’da satışa açmayı planladığı bir bloğu daha satışa çıkardı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

AcademicLife talepleri Haberi

AcademicLife talepleri


İnşaat sektörü yavaşlama dönemi yaşamasına rağmen bizler talepleri karşılamada zorluk çekiyoruz. Müşterilerimizin bu yoğun talebini karşılamak için yeni projeler üretmek zorunda kalıyoruz. Ve son olarak sunu söylemeliyim ki inşaat sektöründe kesinlikle ve kesinlikle kaliteden ödün verilmemesi gerekmekledir ki müşteriler verdiği paranın karşılığını hakkı ile alsınlar. Yani güven ve inşaat üretiminde dürüstlük daireyi kaça sattığınızdan daha önemlidir" değerlendirmesini yaptı. 


Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat, gelişimini her geçen gün artırıyor, Sektör durgun olmasına rağmen İzmit Umultepe'de süren Academiclife Projesinden Vergili oldukça memnun. Yönetim Kurulu Başkanı Aynur v, Vergili, bu ilgiyi projenin güney cepheye hakim ve muhteşem bir doğa içerisinde bulunmasına bağlıyor. Vergili, firma olarak kaliteden asla ödün vermediklerini ve tüm malzemelerde ultra lüks tercih yaptıklarını ve bu bağlamda ıslak zeminlerde litra. ahşap...