08 / 05 / 2024

Açık Deniz Boru Hattı projesi

Açık Deniz Boru Hattı projesi

South Stream Transport B.V tarafından; Rusya Federasyonu'ndan Türkiye Cumhuriyeti'ne Karadeniz üzerinden geçen Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Deniz Akalın, Levanto'daki 140 milyon dolarlık malikanesine taşındı!

Juve'de kulüp başkanı Andrea Agnelli'nin Türk aşkı Deniz Akalın için önlem aldığı iddia edildi. Akalın, Levanto bölgesinde bulunan ve denizin kıyısında herkesten uzakta olan aile yadigarı malikanesine taşındı.

Deniz GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A-2, her iki not görünümünü ise "durağan" olarak belirlendi...

Tahir Ağa Kültür Merkezi Mudanya'da Ara Güler’in sergisiyle hizmete açıldı!

Restorasyon çalışmalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi üstlenen Tahir Ağa Kültür Merkezi, Bursa Mudanya 'da Ara Güler ’in ‘Şehir, Deniz ve İnsan’ temalı fotoğraf sergisiyle hizmete açıldı.

Antalya Kepez'e açık yüzme havuzları geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deniz olmayan Kepez’de, mahallelere yapacakları açık yüzme havuzları ile yüzme sporunu geniş halk kitleleriyle buluşturacaklarını söyledi.

Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak!

South Stream Transport B.V tarafından; Rusya Federasyonu'ndan Türkiye Cumhuriyeti'ne Karadeniz üzerinden geçen Açık Deniz Boru Hattı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Deniz Akkaya'nın Boğaz’a nazır aşk yuvası!

Yıllar önce aşk yaşadığı Deniz Akkaya ile yine bir araya gelen Murat Varol, önceki gün sevgilisiyle birlikte yaşamak üzere Bebeköy’den deniz manzaralı bir ev tuttu...

ABD'de 5 milyar dolarlık gaz boru hattı kurulacak!

Dominion Resources, Duke Energy, Piedmont Energy ve AGL Resources adlı dört enerji şirketinin inşa etmeyi planladığı boru hattı, günlük 42 milyar metreküpün üzerinde doğalgaz taşıma kapasitesine sahip olacak.

Gök Deniz Kartal ödemeleri!

İçerisinde; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark yer alan Gök Deniz Kartal ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün...

Gök Deniz Kartal projesi!

Gök Deniz Kartal projesi, 35 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen projede ödemelerde banka kredisi kullanmak mümkün...

Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları yarın İstanbul'da!

Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları - European Open Water Swimming Cup/Len Cup 3”, 5 Temmuz 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İşte Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları'na mekan olacak adres...

Didim'e açık cezaevi yapılacak!

Adalet Bakanlığı'nın, Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki, Taşburun Mevkisi ile Akköy Mahallesi arasındaki bölgede kalan Hazine'ye ait deniz manzaralı 4 bin dönümlük arazisinin açık cezaevi yapılmak üzere Maliye Bakanlığı'ndan tahsisini istediği ortaya çıktı...

Açık Deniz Boru Hattı projesi Haberi

Açık Deniz Boru Hattı projesi

South Stream Transport B.V tarafından; Türkiye Karadeniz Münhasır Ekonomik Bölgesi, Türk Kara Suları ve Türkiye'nin Trakya Bölgesi'nde, "Rusya Federasyonu'ndan Türkiye Cumhuriyeti'ne Karadeniz üzerinden geçen Açık Deniz Boru Hattı" projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belitilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Kıyıköy Belediye Düğün Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Güven Mahallesi, Nilüfer Sokak, No:12 Kıyıköy Beldesi-Vize Kırklareli

Toplantı Tarihi: 21 Temmuz 2015

Toplantı Saati: 11:00 

Proje Sahibi: South Stream Transport...