15 / 05 / 2024

açık öğretim fakültesi

açık öğretim fakültesi

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Türkiye'nin 3'ncü açık öğretim fakültesini inşa ediceklerinin müjdesini verdi. Gül, birçok projesinin olduğunu da belirtti.

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Yeni eğitim öğretim yılı için sil baştan düzenlemeler geliyor! Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 1 Eylül itibarıyla yeni eğitim öğretim yılı içn yeni düzenlemlerin yolda olduğunu açıkladı.  Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak...

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Açıköğretim ücretlerine zam geldi! Kayıt yaptıracak olanlar dikkat!

Açıköğretim Üniversitelerin’de 2022-2023 materyal ödemelerine zam geldi. Her yarıyıl ödenen materyal ücretine 112,50'ye varan oranda zam yapıldı.

2022-2023 İÜ AUZEF kayıt tarihleri ne zaman? AUZEF kayıt harç ücretleri ne kadar? AUZEF harçları tam liste!

Öğrencilerin gözü kulağı bu haberde. İstanbul Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi AUZEF 2022-2023 yılı kayıt harç ücretleri, birçok öğrencinin merak ettiği sorulardan birisi. Sistemine kayıtlı yaklaşık 330 bin öğrencisi olan AUZEF’in, bu eğitim döneminde harç ücreti ne kadar olacak. İşte devamı..

İBB'nin öğrenci akbiline yaş sınırı kararı çıktı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin artan mazot fiyatları karşısında açıköğretim fakültesinde okuyan öğrencilere verilen öğrenci akbiline yaş sınırı koyacağı haberi Türkiye'de gündem oldu. İBB'den söz konusu iddiayla ilgili karar çıktı.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

açık öğretim fakültesi Haberi

açık öğretim fakültesi

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, öncelikli hedeflerinin öğrenci sayısını 100 bine çıkarmak olduğunu belirterek, Türkiye'nin 3'ncü açık öğretim fakültesini kuracaklarını söyledi. 


Dicle Üniversitesinin 30 bin öğrenci, 3600 civarında kadrolu akademik ve idari elemanı olduğunu kaydeden Rektör Gül "Üniversite, sunmakta olduğu öğretim hizmetleri dışmda bin 500 yataklı Araştırma Hastanesi ile, mevcut hastane kompleksiyle aynı zamanda bölgenin sağlık merkezi konumundadır. Dicle Üniversitesi, bölgede ihtiyaç duyulan hemen her alandaki meslek elemanlarını yetiştiren, ulusal ve uluslararası düzeyde araştırmalar yapan ve bölge ekonomisine yönelik projeler üreten devletimizin bölgedeki en önemli kunımlaımdan biridir" şeklinde konuştu. 


Projeler hakkında da bilgi veren Gül, Diyarbakır'ın elma, armut, ayva, ceviz, badem gibi meyve ihtiyaçlarmı karşılamak için 5 bin dönüm alan üzerinde bir meyvecilik projesini de hayata geçireceklerini vurgulayarak,...