14 / 05 / 2024

açıkel temizlik firması

açıkel temizlik firması

Açıkel Temizlik Firması' nın 2009 yılından kalma yaklaşık 2 milyon lira alacağı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi binasındaki bazı klima, masa, sandalye ve televizyonlara haciz konuldu.

Her ev sahibi zengin değil: Kirada TEFE-TÜFE formülüne dönülmeli!

Kirada yüzde 25 zam sınırı konusunda sular durulmuyor. Sunucu Ekrem Açıkel, X sosyal medya hesabından, ev sahibi ile kiracı sorunlarına değinerek çözüme ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

Fethi Açıkel: 11 yılda İstanbul'daki 800 bin riskli binadan sadece 84 bini dönüştü!

Büyük depremin beklendiği İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları Meclis gündeminde konuşuldu. CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, riskli bina sayısı ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Aile Bakanlığı açıkladı! Kamu kurumuna personel alımı başladığı duyuruldu...

Yayımlanan son personel alım ilanları kapsamında, Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurumu’nca yapılan açıklamada, temizlik görevlisi alımı yapılacağı kaydedildi. Bu süreçte, başvuru şartları ve ilan hakkında merak edilenler ve haberin detayları...

CarrefourSA’da 18 parça yemek takımı 649,90 TL’ye, Vileda turbo temizlik seti 985,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’nın başlattığı dev indirim kampanyası yarın sona erecek. Carrefour’da 18 parça yemek takımı 649,90 TL’ye, Vileda turbo temizlik seti 985,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 21 Kasım 2023 fiyat listesi...

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

BİM’de Paşabahçe 12 parça fincan takımı 149 TL’ye, yuvarlak tencere 28,50 TL’ye, ultra temizlik seti 299 TL’ye düştü!

BİM, eylül ayına indirimlerle giriyor. Bu kapsamda, Paşabahçe 12 parça fincan takımı 149 TL’ye, yuvarlak tencere 28,50 TL’ye, ultra temizlik seti 299 TL’ye düşecek. İşte 1 Eylül 2023 Cuma günü BİM fiyat listesi...

BİM'de 2 parça araba sinekliği 44,50 TL’ye, Philips elektrikli süpürge 2.999 TL’ye, temizlik seti 85 TL’ye düştü!

BİM’de dev indirim şöleni başladı. Bu kapsamda, 28 Temmuz Cuma günü 2 parça araba sinekliği 44,50 TL’ye, Philips elektrikli süpürge 2.999 TL’ye, temizlik seti 85 TL’ye düşecek. İşte 28 Temmuz Cuma BİM fiyat listesi...

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Migros'ta deterjan ve temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Migros 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli temizlik ve deterjan ürünlerinin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda deterjan ve temizlik ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı dikkat çekti. 

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Grup Reklam İnşa Medikal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Songül Konar tarafından kuruldu.

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

açıkel temizlik firması Haberi

açıkel temizlik firması


Antalya Büyükşehir Belediyesinin 2009 yılından kalma yaklaşık 2 milyon liralık borcu nedeniyle belediye binasındaki bazı klima, masa, sandalye ve televizyonlara haciz konuldu. 


Açıkel Temizlik Firması avukatı Ali Topuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin 2009 yılında park ve bahçelerde 2 ay süreyle çalışan personelin ve yapılan masrafların ücretini firmaya ödemediği için Antalya 3. Ticaret Mahkemesi'ne dava açtıklarını belirtti. 


Dava sonucunda mahkemenin yaklaşık 1 milyon 170 bin liraya yakın borç belirlediğini ve bu rakamın faiziyle 2 milyon liraya çıktığını ifade eden Topuz, belediyenin borcunu ödemeye devam etmediği için haciz işlemine devam ettiklerini bildirdi. 


Firmanın alacağından dolayı geçen ay da haciz işlemleri için geldiklerini kaydeden Topuz, "O zaman bir kısım mallara haciz yapıldı ancak hala bir ödeme yapılmadığı için ikinci kez geliyorum. 2 milyon lira...