16 / 05 / 2024

Açıkhava Tiyatrosu imar durumu

Açıkhava Tiyatrosu imar durumu

Açıkhava Tiyatrosu'nun yeni yüzü Bursa ; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonuyla Hilton Otel'de düzenlenen lansmanda tanıtıldı.

1935 yılında İzmir'in 5 senelik imar planı hazırlanmış!

1935 yılına ait İzmir'in 5 senelik imar planı açıklanmış. Şehrin imarı ve diğer ihtiyaçları için belediyelerce beş senelik bir imar planı hazırlanmış.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'a artık imar ve iskan verilmemeli! Megakent depreme nasıl hazırlanır?

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'daki depreme hazırlık çalışmaları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

İmar barışı mağdurları haklarını geri istiyor! Yeni düzenleme talebi!

İzmir Konak Meydanı'nda bir araya gelen imar barışı mağdurları, sorunlarını ve taleplerini bir bir açıkladı. Peki imar barışı mağdurları ne istiyor? İşte ayrıntılar... 

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Karayolları Mahallesi 6784 Ada, 1 ve 2 Nolu Parsellerdeki Yapı Yüksekliklerine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Arnavutköy'de 754 bin metrekarelik askeri alanın imar planları değişti!

Arnavutköy'de TOKİ'ye ait it 754 bin metrekare büyüklüğünde askeri alan imara açıldı. Yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

2021 imar harçları 5 soruda tüm detaylarıyla!

İBB İmar Müdürlüğü'nce 2021 yılı hizmet tarifesi açıklandı. Peki imar harçları 2021'de ne kadar oldu? İşte 2021 imar harçları 5 soruda tüm detaylarıyla....

5 maddede 2021 imar harçları!

İBB İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılı hizmet tarifesi açıklandı. Peki imar harçları 2021'de ne kadar oldu? İşte 5 maddede 2021 imar harçları...

İmar harçları 2021!

2021 yılı içerisinde İstanbul'da alınacak bedelleri, İBB tarafından açıklandı. İşte imar harçları 2021...

Açıkhava Tiyatrosu imar durumu Haberi

Açıkhava Tiyatrosu imar durumu

Açıkhava Tiyatrosu'nun yeni yüzü Bursa ; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonuyla Hilton Otel'de düzenlenen lansmanda tanıtıldı. BKSTV Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları, BKSTV yönetim kurulu üyeleri ve İki Design Group adına Mimar Murat Kader'in de hazır bulunduğu toplantıda yeni Açıkhava Tiyatrosu'nun tanıtımı gerçekleşti. Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa'ya kazandırılacak olan yeni 'Açıkhava Tiyatrosu'nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi. Yeni Açıkhava Tiyatrosu'nun koza görünümü ise katılımcıların beğenisini kazandı. 


Bursa Hakimiyet...