24 / 07 / 2024

Acıpayam-Dalaman arasındaki yol çalışması

Acıpayam-Dalaman arasındaki yol çalışması

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Acıpayam-Dalaman arasında yürütülmekte olan yol çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

1938'de 'Boğaz'ın süsü' olarak nitelendirilen Bebek ve İstinye arasındaki yalılar için yıkım kararı! 

1938 yılında Bebek ve İstinye arasındaki sahada yeni yol istikametinden dolayı burada bulunan yalıların yıkılmasına karar verilmiş. 

Türkiye ile TOGO arasındaki ticaret hacminin 96 milyon doları inşaat ve gıdadan!

Türkiye ile Togo arasındaki karşılıklı ticaret hacmi yaklaşık 106 milyon dolar seviyesinde. Bunun 96 milyon dolarını gıda ve inşaat ürünleri oluşturuyor.

TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam Oğuz Mahallesi projesi projesi yarın satışa çıkıyor.

350-850 bin TL arasındaki konuta talep patlaması!

Konut kampanyalarıyla harekete geçen alıcılar, en çok 350 bin TL ile 850 bin TL aralığındaki konutları satın aldı. 60 ile 100 metrekare arasındaki balkonlu evler, tercihlerde ön plana çıktı...

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar!

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı kime denir? Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı ne iş yapar? İşte emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar...

Altın alım-satımı arasındaki makasın kapanması bekleniyor!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Atayık,"Sektörün nispeten kapalı durumu nedeniyle geçtiğimiz iki aylık süreçte altının alış- satışı arasındaki makas açılmıştı. 1 Haziran’la birlikte makasın hızla kapanacağını söyleyebiliriz." dedi.

AVM ve perakendeciler arasındaki sorunlar çözülecek mi?

Sabah gazetesi yazarı Şelale Kadak bugünkü yazısında AVM ve perakendeciler arasındaki anlaşamamazlığı kaleme aldı. İşte Kadak'ın "Şu anda C ve D alışveriş yapıyor" başlıklı o yazısı...

TCMB ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı yükseltildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile Katar Merkez Bankası arasındaki swap tutarı tadil edilerek 15 milyar ABD doları karşılığı Türk lirası ve Katar riyaline yükseltildi.

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...

Türkiye ile Hırvatistan arasındaki ticaret hedefi 2 milyar dolar!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye ile Hırvatistan arasındaki ticaret hacmini öncelikle 2 milyar dolara, daha sonra da 5 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini aktardı.

Denizli Acıpayam'da 1209 ağır hasarlı eve 480 konteyner verildi! 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 1209 bina ağır hasar aldı. Depremzedeler, bölgeye sadece 480 tane konteyner verildiğini belirtti...

Acıpayam-Dalaman arasındaki yol çalışması Haberi

Acıpayam-Dalaman arasındaki yol çalışması


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Acıpayam-Dalaman arasında yürütülmekte olan yol çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Basmacı önergesinde "İlk yol çalışması 1975'li yıllarda başlamış olan takriben 115 kilometre uzunluğundaki Acıpayam-Dalaman yolu birçok kez ihale edilmesine rağmen hala bitirilememiştir.


Acıpayam-Dalaman yolu 50 köy ve mahalleden geçmekte ve bölge insanın kalkınmasında önemli bir yer tutmaktadır. Ayrıca yolun bitmesi ile birlikte 5 saat süren toplam yol güzergahı 2 saate inecektir." diyerek 2 soru sordu.


Basmacı'nın soruları


1. 2016 yılı yatırım bütçesi içinde Acıpayam-Dalaman yol yapımı var mıdır? Var ise toplam yatırım bütçesi nedir? Ne kadar sürede bitirilmesi planlanmaktadır?


2. Denizli İl Koordinasyon Kurulu Ocak-Şubat 2016 raporlarına göre yolun son durumu...