12 / 05 / 2024

AD Gayrimenkul adres

AD Gayrimenkul adres

AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi, Mustafa Özçelik tarafından 750 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Dümen Sokak, Gümüşsuyu İş Merkezi'nde kuruldu.

Gayrimenkul krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatlarındaki düşüş yavaşladı!

Son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle sık sık gündeme gelen Çin'de konut fiyatlarında yaşanan düşüş 2023 yılının Aralık ayında bir yavaşlama kaydederek son 10 aydaki ilk pozitif gelişme şeklinde gerçekleşti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çarpıcı rapor! Çin'de emlak satışları yüzde 50'den fazla düşecek!

China Real Estate Information Corp. tarafından açıklanan verilere göre son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle gündeme gelen Çin'de emlak satışları nın yüzde 50'den fazla düşeceğini belirtti.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Güşad Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Shamıl Karımov tarafından kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Adım Gayrimenkul Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Hayri, Fatma Songurtekin ve Mahmut Başkara ortaklığında kuruldu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Elif Hançerlioğlu, Mazın A. Mohsın Al-Asadı ve Shaymaa Omar B. Al-Qaysı ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul Fonu inşaat sektörü adına pozitif bir adımdır!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Nusret Kayhan Apaydın, "Gayrimenkul Fonu’nu, inşaat sektörü adına pozitif yönde atılmış bir adım olarak görüyorum" dedi...

ÖİB Ankara ve Adıyaman'da 3 gayrimenkulü 5.5 milyon liraya sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve Adıyaman'daki 3 gayrimenkulün satışını onayladı. Taşınmazlar toplam 5 milyon 595 bin 500 liraya özelleştirildi...

Gayrimenkul Kıymetler Borsası kurulacak!

Gayrimenkul sektöründe dijital devrim başlıyor. MÜSİAD gayrimenkul sektörünün borsalaşması için kolları sıvadı. Yeni dönemde Gayrimenkul Kıymetler Borsası kurulacak.

Nevzat Aydın, gayrimenkul sektörüne adım attı!

Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara Alman Delivery Hero’ya satan Nevzat Aydın, Kopernik Gayrimenkul adında şirket kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı...

AD Gayrimenkul adres Haberi

AD Gayrimenkul adres

AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi, Mustafa Özçelik tarafından 750 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta kuruldu. 


AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul yatırımı yapmak.


AD Gayrimenkul Yatırım ve Basın Yayın Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Dümen Sokak, Gümüşsuyu İş Merkezi, No:11 Kat...