30 / 04 / 2024

Adabank satışa mı çıktı

Adabank satışa mı çıktı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin ilana göre, satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük; Adabank hissedarlarına ait yüzde 94,44 oranındaki hisselerden oluşuyor.

TOKİ, Kocaeli’deki 39 arsayı 22 Kasım'da satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Kocaeli’de 39 adet arsayı satışa çıkaracak. Satış ihalesi 22 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

O ildeki 8 adet arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara Kasım fırsatı! 

Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 8 adet arsa 15 Kasım'da satışa sunuluyor. Peki Afyonkarahisar Merkez'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O belediye bir konutu satışa çıkardı! İhale tarihi 9 Kasım!

Sinop ili, Türkeli ilçesine bağlı bir konut satışa çıkarıldı. İhale tarihi 9 Kasım olan konut, açık teklif usulüyle satılacak.

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

Midyat Belediyesi 3 adet arsayı satışa çıkardı! İşte yüzölçümü bilgileri ve fiyatı...

Mardin Midyat Belediyesi, 2’si tarla olmak üzere toplam 3 adet arsayı satışa çıkardı. Tarlaların imarsız ve diğer arsanın da A-2 imarlı olduğu öğrenilirken, ihale tarihinin 2 Kasım olmasına karar verildi.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Profilo PSU7HIJ toz torbalı süpürge ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıktı!

Profilo elektrikli süpürge almak isteyenler için uygun fiyatlı PSU7HIJ toz torbalı süpürgeyi satışa sundu. Aynı zamanda, ek garanti ve bakım fırsatı imkânı da sunan Profilo, birçok kredi kartına taksit seçeneğinin de bulunduğunu paylaştı.

Xiaomi 13T Pro, tanıtımından önce gizlice Amazon'da satışa çıktı!

Xiaomi 13T Pro'nun tanıtımı öncesinde beklenmedik bir şekilde sürpriz bir hamleyle Amazon'da satışa sunuldu. Üst düzey performans arayan kullanıcılar için tasarlanan 13T ailesi, muhtemelen Temmuz ayında resmi duyurusunu yapacak.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak! Yeni ay kampanyası!

BİM 2 Haziran aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Çeyiz dizecekler müjde! BİM'de 9 taksit fırsatıyla Kütahya yemek takımı satışa çıkacak. İşte aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Milli Emlak'tan Haziran 2023 müjdesi geldi! 5 bin TL'ye satışa çıkan bu araziyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan Haziran 2023 müjdesi geldi... 5 bin TL'ye satışa çıkan bu araziyi sakın kaçırmayın...

Elektrikli araç almak isteyenlere müjde! A101, elektrikli araç satışa çıkardı! İşte A101’in indirimli ürünler kataloğu..

A101’in 30 Mart 2023’ten itibaren başlayan indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101, devrim niteliğinde bir adım atarak elektrikli araç satışa çıkardı. İşte A101’in indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Dikkat! Hacizli mallar tüm Türkiye’de satışa çıkıyor!

Hacizli mallar, elektronik ortamda düzenlenen ihaleyle Türkiye genelindeki tüm il ve ilçelerde satışa çıkıyor. Peki bu malların satışı hangi yolla yapılacak, ihaleye kimler nasıl katılabilecek?

Adabank satışa mı çıktı Haberi

Adabank satışa mı çıktı


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan konuya ilişkin ilana göre, satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük; Adabank hissedarlarına ait yüzde 94,44 oranındaki hisselerden oluşuyor.


Muhammen bedeli 77.5 milyon dolar olarak belirlenen Adabank'ın yeterlilik incelemesi için gerekli belgelerin en geç 28 Ocak'a kadar satış komisyonuna teslim edilmesi gerekiyor.


Önyeterliliği geçen katılımcılar için son teklif verme tarihi 3 Şubat olarak belirlendi.


İhale, 4 Şubat'ta TMSF'nin İstanbul Esentepe'de bulunan binasında yapılacak.


Önyeterlilik başvurusu sahibinin mali şartı karşılaması için kendisi ya da nihai ana şirketinin 2012 yılı ve sonrasına ait olması şartıyla en son yayınlanan ve bağımsız denetim şirketlerince denetlenmiş konsolide mali tablolarında toplam özkaynaklarının (azınlık hakları hariç olmak üzere) asgari 200 milyon dolar tutarında olması...