18 / 05 / 2024

Adalılar Otelcilik adres

Adalılar Otelcilik adres

Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Nuri Ali Şahin, Hıdır Ünal tarafından 20 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Büyükada, Büyükada Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Kira bedelleri adalıları evinden etti! Evsiz kalanlar arabalarda yaşıyor!

Kira bedelleri, dünya genelinde büyük sorun haline geldi. Kiraların en çok etkilendiği yerlerden biri de İspanya’nın parti adası olarak bilinen Ibiza’da oldu. Adada yaşayanlar kira bedelleri yüzünden arabalarda yaşamaya başladı. 

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

İBB ve Adalar Belediyesi arasında 'gecekondu' tartışması!

Adalar Belediyesi ile İBB Meclisi arasında 'gecekondu' kavgası yaşandı. Büyükada’da bulunan iş yeri bir süredir Adalıların tepkisini çekiyordu.

Alkoçlar Otelcilik konkordatodan çıktı! 

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018'de konkordato ilan etmişti. 64.8 milyon lira borcu olan şirketin, borçların üç sene içinde ödemesi gerekiyordu. Bilirkişiden gelen "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" raporu, davanın seyrini değiştirdi

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mehmet Akdağ tarafından kuruldu.

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Ayaz tarafından kuruldu. 

Alkoçlar Turizm konkordato talep etti!

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

Sancaktepe Adres Koru'da satışlar başladı!

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri'nde satışlar başladı. Proje 22 bin metrekarelik arsa üzerinde, 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşuyor

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet dairenin bulunduğu projede daire tipleri 2+1,3+1 ve4+1 olarak tasarlandı. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor.

Bağcılar Mirage Residence adres bilgileri!

Bağcılar Mirage Residence projesi Sur Yapı imzasıyla yükseliyor. Bağcılar Mirage Residence adres bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor.

Adalılar Otelcilik adres Haberi

Adalılar Otelcilik adres

Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Nuri Ali Şahin, Hıdır Ünal tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b-) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c-) Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar.


Adalılar Otelcilik Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükada, Büyükada Nizam Mahallesi, Lala Hatun Sokak,...