05 / 05 / 2024

Adam Schulman evi

Adam Schulman evi

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi gerçek oldu, evi kamyonla taşıdı!

Çorum'un Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, sürücüler ve mahalleli, ev yüklü kamyonu görünce şaşkına döndü. Ahşap prefabrik evi kamyonun kasasına yükleyen şoför, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi...

Tarkan'ın evi müze mi oluyor?

Almanya'nın Alzey kasabasında dünyaya gelen Tarkan'ın evinin belediye tarafından satışa koyulması anne Neşe Tevetoğlu'nu üzdü. Bunun üzerine Tarkanın hayranı olan bir iş adamı evi alıp müze yapmak istediğini açıkladı. 

Jose Mourinho sonunda aradığı evi buldu!

Manchester United'ın dünyaca ünlü tekrik direktörü Jose Mourinho sonunda aradığı evi buldu.Tecrübeli teknik adam geçen günlerde yaptığı konuşmada hala otelde kaldığını ve henüz bir ev bulamadığını açıklamıştı.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi kurtarmak için kooperatif kuruldu!

Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu, Hollanda'da yaşayan Kazım Çelik'e ait evi, yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

İskenderun Ramazan Öz Taziye Evi hizmete açıldı!

Hayırsever işadamı Bedrettin Öz ve kardeşlerinin babaları adına Buluttepe Mahallesi'nde yaptırdıkları İskenderun Belediyesi Ramazan Öz Taziye Evi dualarla hizmete açıldı.

Mersin Tarsus'ta taziye evi törenle hizmete açıldı!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde arsası verilen ve işadamı Sıtkı Toprak tarafından yaptırılan Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye Evi törenle hizmete açıldı

İşte iş adamı Angelo Mastropietro’nun 8 ayda yaptığı mağara evi!

İngiltere’de yaşayan iş adamı Angelo Mastropietro, Worcestershire’da bir mağara satın alarak stressiz bir yaşama adım atmaya karar verdi ve 8 ay boyunca çalışarak mağarayı 4 odalı bir eve çevirdi.

İşe dünyanın ilk ekolojik evi!

Amerikalı işadamı Frank McKinney, dünyanın ilk "Yeşil Ev"ini inşa ederek tarih yazdı. Kinney'in Florida'da 30 milyon dolar harcayarak yaptığı evi Manalapan Yerel Komitesi tarafından çevre standartlarına uygun görüldü.

Türkiye'nin en pahalı evi Katarlı bir iş adamına satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı..

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg 4 evi 30 milyon dolara aldı!

Facebook sahibi Mark Zuckerberg kendisine yakın olmak isteyen bir işadamının komşusu olmasını engellemek için etrafındaki tüm evleri satın aldı. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg 4 evi 30 milyon dolara aldı...

Murat Ercili kimsesiz çocuklara sevgi evi yaptırıyor!

Balıkesir Bandırma'da 2 yıl önce kimsesiz çocukları ziyaret eden ve onalrdan çok etkilenen işadamı Murat Ercili kimsesiz çocuklara sevgi evi yaptırıyor...

J.K Rowling'in Edinburgh'daki evi 3.6 milyon dolara satıldı!

İngiliz yazar J.K Rowling'in Edinburgh'daki evi ismi açıklanmayan bir İskoçyalı işadamına 3.6 milyon dolara satıldı...

Adam Schulman evi Haberi

Adam Schulman evi

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Belki de yeni bir hayata yeni bir başlangıç yapma amacını taşıyan bu modanın son temsilcileri de oyuncu Anne Hathaway ile model Chrissy Teigen oldu. Önce Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı Rihanna'nın eski evini satın alıp yeni doğacak bebekleri için dayayıp döşemeye başladı. Şimdi de Anne Hathaway ve kocası Adam Schulman kısa bir süre sonra doğacak bebekleri için New York'ta bir çatı katı daire satın aldı.


Top model Chrissy Teigen ve müzisyen kocası John Legend da ilk bebeklerini yakında kucaklarına alacak. Ünlü çift doğuma hazırlanırken Los Angeles'ta bir malikane satın aldı.



Çift bu malikane için 14.1 milyon dolar ödedi. Bu...