18 / 05 / 2024

adana altyapı sorunları

adana altyapı sorunları

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, hayatı felç eden Adana´daki yağmurun şehri teslim aldığını belirterek, sorunun çözümü için belediye başkanlarını göreve çağırdı.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Bitlis'te atıl durumdaki 326 konut yıkılıyor!

Bitlis'te merkeze bağlı köylerde 11 yıl önce evleri doğal afetlerden hasar gören vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak adına yaptırılan ancak altyapı sorunlarından dolayı kullanılmayan 326 konutun yıkımına başlandı.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Hatay'ın altyapı sorunları çözüme kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladı!

adana altyapı sorunları Haberi

adana altyapı sorunları


İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, hayatı felç eden Adana´daki yağmurun şehri teslim aldığını belirterek, sorunun çözümü için belediye başkanlarını göreve çağırdı.


Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, 30 yıllık eğitimli personelin yok edilmesi nedeniyle kentin her yağmurda su baskınlarına maruz kaldığını bildirdi ve “Belediye´nin hafızası artık yok” dedi.


Durak, dün su baskınlarına neden olan yağışlarla ilgili yaptığı açıklamada, her kış öncesi dolan rögar çukurları temizlenerek, baca ızgaralarını kapatan yaprak, çöp, kağıt ve poşet parçaları ayıklanması gerektiğini belirtti. Son 5 yıldır da yolların asfaltının müteahhitlere yaptırıldığını belirten Durak, "Dolayısıyla işi götürü alan müteahhit personelinin, dikkatsizce rögar bacalarını çoğu yerde asfaltla kapatmaları engellenmelidir. Ayrıca, yol ve kaldırımlarda sök-yap olarak çalışan müteahhitler, kum, çakıl, moloz fazlalarını rögarlardan içeriye atmaktadırlar....