02 / 05 / 2024

Adana Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı

Adana Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı

Adana Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan rapor...

Adana’da yıkılmayı bekleyen ağır hasarlı binalar tehlike saçıyor!

Adana’da 6 Şubat deprem felaketinde ağır hasar alan binaların yıkımı halen yapılmadı. Uzmanlar ağır hasarlı bu binalardan bazılarının her an yıkılabileceğini ifade ediyor.

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak.

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Adana'da satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ilçesinde yer alan 8 gayrimenkulü 1 milyon 662 bin 783 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana'da 33 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 33 milyon 20 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 6.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Adana Sarıçam'daki 22 bin 495 metrekare deponun 10 bin 975 metrekare depolama alanı "Crown Bevcan'a 31 Aralık 2022 tarihine kadar, 6 milyon 500 bin TL'ye kiraya verildi. 

Adana'da sahte emlakçıya 6 yıl 8 ay hapis cezası!

Adana'da ev sahibinin imzasını taklit ederek kendi kiraladığı daireyi başkasına kiraya veren G.K.'ye 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi...

Adana'da 88.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 88 milyon 571 bin 895 TL olarak belirlendi.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Adana Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı Haberi

Adana Çimento 6 aylık finansal raporlarını açıkladı


Adana Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Haziran 2015 dönemine ait finansal raporlarını KAP'a...