04 / 05 / 2024

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü satılık arsa

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü satılık arsa

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Seyhan'da bulunan konut alanı imarlı arsasını satıyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

6-7 büyüklüğünde deprem uyarısı: Türkiye beşik gibi sallanıyor! Deprem uzmanı 6 ayrı fay hattına dikkat çekti!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Adana ile ilgili 6-7 büyüklüğünde deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Süleyman Pampal, 6 ayrı fay hattına dikkat çekti ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklama...

Ülke genelinde 6-7 milyon riskli bina var: Sadece yüzde 4'ü kadar rantı yüksek yerler yenilendi!

Adana’da İMO ve büyükşehir belediyesinin gerçekleştirdiği Şubat 2023 Depremleri Sempozyumu’nda, 10 milyon civarındaki yapı stokunun 6-7 milyonunun riskli yapı statüsünde olduğuna ve sadece yüzde 3-4'üne denk gelen yüksek rantlı yerlerin yenilendiğine dikkat çekildi. İşte o açıklamalar...

Adana’da yıkılmayı bekleyen ağır hasarlı binalar tehlike saçıyor!

Adana’da 6 Şubat deprem felaketinde ağır hasar alan binaların yıkımı halen yapılmadı. Uzmanlar ağır hasarlı bu binalardan bazılarının her an yıkılabileceğini ifade ediyor.

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak.

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

SON DAKİKA! 3.6 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Aladağ ilçesinde 19:54 sularında 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD, Adana'nın Aladağ ilçesinde depremin 3.6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Milli Emlak, o ildeki 6 adet arsayı iki yıl taksitle satıyor! Son dakika fırsatı! 

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 24 taksitle satıyor. Peki Adana Ceyhan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Adana'da depremde 2 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidi ve mühendisine dava!

Adana'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Kubilay Apartmanı'nın yıkılmasıyla ilgili olarak tutuklanan müteahhit Murat Helete ile tutuksuz teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Mehmet G. hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

DS Automobiles en yüksek 6 aylık satış rakamına ulaştı!

DS Automobiles, 2023 yılının ilk yarısında yaptığı 2 bin 137 adetlik premium otomobil satışıyla rekor sonuca ulaştı. 

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Adana'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 96 kişinin hayatını Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi ve teknik uygulama sorumlusu Hasan Alpargün hakkında, 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Adana'da 3 bin 200 adet konutun teslimi için yıl sonu işaret edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Adana'da inşası devam eden kalıcı konutların yıl sonuna kadar tamamlanıp depremzedelere teslim edilmesi planlanıyor.

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü satılık arsa Haberi

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü satılık arsa

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Seyhan'daki konut alanı imarlı arsasını satışa sunuyor. Tahmini bedeli 3.2 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 16 Mayıs'ta düzenlenecek.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğünden:


1 - Aşağıda özellikleri belirtilen taşınmaz malın DSİ Genel Müdürlüğüne ait hissesinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi ve “DSİ Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmaz Mal Satışı ve Kiraya Verilmesine Ait Yönetmelik” hükümlerine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışı yapılacaktır.


2 - Söz konusu taşınmaz malın DSİ hissesinin satış ihalesi DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda “Kapalı Teklif Usulü” ile aşağıda belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.


3 - İhaleye katılacak olanlar, “Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi”ni Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünden ilan tarihinden itibaren mesai saatleri...