29 / 04 / 2024

Adana Karataş projeleri

Adana Karataş projeleri

ADANA Büyükşehır Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin sahil ilçelerinden Karataş'ta muhtarlarla bir araya gelerek, her türlü sorunun çözümü için çalışmaya başlandığını ve ihtiyaçlar giderilene kadar durmayacaklarını açıkladı.

Adana Karataş'ta kaçak yapıya savaş!

Karataş için ciddi anlamda büyük sorun oluşturan konuların çözümü için ilk adım oldu. Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imasız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Adana Karataş yenileniyor!

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, ilçesini turizmle buluşturmak için çırpınıyor. Antik Magarsus Kentinin açığa çıktığını müjdeleyen Unal, Karataş Magosa arası Feribot için de müjdeyi verdi.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Adana Karataş'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana İli, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana ili, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık 31 gayrimenkul!

Karataş İcra Dairesi, Adana İli, Karataş İlçesi'nde bulunan 31 gayrimenkulü icradan satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 795 bin 533,54 TL olarak belirlendi.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana Tarıma Dayalı İhtisas OSB için planlama!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından düzenlenen toplantıda Karataş ilçesinde kurulması planlanan, ’Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlama süreci konuşuldu.

Adana ve Muğla'daki bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Adana'nın Karataş ile Muğla'nın Bodrum ilçelerinde bulunan bazı taşınmazların özelleştirilmesine karar verildi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana-Karataş yoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Adana-Karataş yolu meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, sorularının Bakan Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Adana Karataş projeleri Haberi

Adana Karataş projeleri

ADANA Büyükşehır Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kentin sahil ilçelerinden Karataş'ta muhtarlarla bir araya gelerek, her türlü sorunun çözümü için çalışmaya başlandığını ve ihtiyaçlar giderilene kadar durmayacaklarını açıkladı. Başkan Sözlü, ardından Karataş Balıkçı Barınağı'nı temizleme çalışmalarını başlattı. Karataş'ta görev yapan muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Sözlü, muhtarlarla işbirliği içerisinde adaletli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek. "Karataş'ın gerek tarımsal üretimi, gerek balıkçılığı ve gerekse altyapısı için hep birlikte çalışıyoruz.  Karataş'ta köylere bütün bağlantı yollarının ihalesini yaptık. Büyük kısmını bu yaz bitireceğiz. Her türlü altyapı hizmetlerinde, sahillerimizin korunmasında işbirliği içinde hareket ediyoruz. Balıkçılarımızın rızkını kazanırken yanlarında olmaktan zerre kadar tereddüt içerisinde değiliz. Memleket insanının sırtı pek, başı dik durmasını için çalışıyoruz, mücadele veriyoruz" dedi. Karataş Balıkçı Barınağı'nı temizleme çalışmalarını da...