20 / 05 / 2024

Adana Kent Meydanına kavuşacak

Adana Kent Meydanına kavuşacak

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Seçim döneminde vadettiği meydan projesi hayat bulmaya başlıyor. Meydan oluşturulmasına ilişkin madde Seyhan Belediye Meclisi Şubat ayı son oturumda ilk gündem maddesi olarak ele alındı.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Finike Kent Meydanı'nın imar planları bakanlığa iletildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Finike Belediyesi'nin hazırladığı kent meydanı alanına ait dolgu imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildi.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Trabzon Kent Meydanı için 15 milyon TL harcandı!

Trabzon Yomra Belediyesi tarafından başlatılan kent meydanı projesinde yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı projemizde yıkım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diye konuştu.

Afyonkarahisar Kent Meydanı inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Afyonkarahisar’da yapımına başlanılan Kent Meydanı Projesi'nde sona yaklaşıldı. 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projenin yüzde 70’i tamamlandı.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Van'a 80 milyonluk kent meydanı geliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi 25 bin metrekarelik atıl alanı 80 milyon dolarlık projeyle kent meydanına çeviriyor...

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Adana Kent Meydanına kavuşacak Haberi

Adana Kent Meydanına kavuşacak

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Seçim döneminde vadettiği meydan projesi hayat bulmaya başlıyor. Meydan oluşturulmasına ilişkin madde Seyhan Belediye Meclisi Şubat ayı son oturumda ilk gündem maddesi olarak ele alındı. 


ADANA KENT MEYDANINA KAVUŞUYOR

Gündeme ilişkin konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Seyhan'ımızın makûs talihinin değiştirecek bir proje. Orada yıllardır kangren hale gelmiş Balıkçılar Pazarı var. Obalarda, Saydam da sıkışıklık ve kaosun olduğu bir yerdir. Kaos olmuş bir yeri düzenleyerek Adana'ya güzel bir hizmet yapmış olacağız Burada Balıkçı esnafı davar biz onları da daha modern bir yere taşıyacağız. Her zaman diyorum bu meclis güzel işler yapacak, efeane olacak. Şunu da ifade etmek isterim ki bu yıl bütçemizden para biriktirerek kent meydanını 40 milyon TL'ye bitirmeyi hedefliyoruz 2015 bütçesinden hiç borçlanmadan bu...