12 / 05 / 2024

Adana Kozan 2015 inşaat sektörü

Adana Kozan 2015 inşaat sektörü

Adana'nın Kozan ilçesinde 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verildi. İlçede durma noktasına geldiği belirtilen inşaat sektörünün, inşaat izinlerinin 6 mahallede verilmeye başlanmasıyla canlandığı belirtildi.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılacak!

Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Kozan Kavşağı Projesi hayata geçiyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 8 caddeyi birbirine bağlayacak, 78 metre çapındaki Kozan Kavşağı Projesi uygulama aşamasına geldi.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

Adana Kozan 2015 inşaat sektörü Haberi

Adana Kozan 2015 inşaat sektörü

2014 yılı Mart ayında Bölge İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen imar planlan nedeniyle 18 aydır ilçede durma noktasına geldiği belirtilen inşaat sektörünün, inşaat izinlerinin kent merkezini de kapsayan 6 mahallede yeniden verilmeye başlanmasıyla canlandığı belirtildi. 


İnşaat sektörünün ilçe ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğunu ve inşaata bağlı onlarca alt sektörün de yeniden canlanacağını vurgulayan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz gün iptal edilen imar planı nedeni ile ilçemizde inşaat sektörü durma noktasına gelmişti. Adana Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde 1/5000 ölçekli nazım imar planının ardından 1/1000 ölçekli uygulama ve revizyon planlanın da tamamladık. 6 etap olarak hazırladığımız 1/1000 ölçekli imar planımızın Eylül ayında son hali verilen ve onaylanan 5. etabıyla Tufanpaşa, Cumhuriyet. Karacaoğlan, Aslanpaşa ve Bağlar Mahalleleri...