29 / 04 / 2024

Adana şehit ailelere ev desteği

Adana şehit ailelere ev desteği

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, basın mensuplarıyla bir programda buluştu. Adana Büyükşehir Belediyesi, şehit ailelerinin ev sahibi olması için destekte bulunacak.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya yeni okul müjdeleri!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

Dünya Şehit Çocukları Vakfından Suriye İdlib'e briket ev!

Dünya Şehit Çocukları Vakfınca Suriye'nin İdlib bölgesine inşa edilen briket evler ailelere teslim edildi.

Adana Yüreğir için riskli alan kararı!

Adana ili, Yüreğir ilçesi, Şehit Erkut Akbay Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Adana’ya 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, FETÖ’cü hainlerin darbe kalkışmasına karşı demokrasiyi savunurken şehit düşen güvenlik güçleri ve sivil vatandaşların anısına 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı yapacaklarını duyurdu.

Adana Ceyhan'da asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Şehit Polis Memuru Süleyman Çakır Yürüyüş Yolu’nda asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Adana Belediyesi şehit ailelerini ev sahibi yapacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehit eşlerinin, anne ve babalarının ev sahibi olması için konuyu belediye meclisi gündemine getireceklerini, kendilerine her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Adana Büyükşehir'den şehit ailelerine konut desteği!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, basın mensuplarıyla bir programda buluştu. Adana Büyükşehir Belediyesi, şehit ailelerinin ev sahibi olması için destekte bulunacak.

Adana Pozantı Emniyet Müdürlüğü'nde imar değişikliği yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, 2 polis memurunun şehit edilmesiyle sonuçlanan hain saldırıda Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına girdikleri kör noktanın resmi alan edilmesi için imar değişikliğine gidiyor.

Sarıçam'da konut yapmak isteyen şehit ailelerine müjde!

Adana'nın Sarıçam ilçesinde konut yapmak isteyen şehit aileleri ile dar gelirlilere bazı kolaylıklar sağlandı. Konut yapacak şehitlerin eş çocukları ile anne veya babasından, belediyenin belirlediği ücretler alınmayacak...

Adana şehit ailelere ev desteği Haberi

Adana şehit ailelere ev desteği

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, basın mensuplarıyla bir programda buluştu. 


Kendisi hakkındaki iddialara cevap verin Sözlü, şehir vizyonuyla alakalı da bilgiler verdi. Konuşmasına terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için başsağlığı dileyerek başlayan Sözlü, Adana'nın topraklarının mayasında vatan sevgisi olduğunu söyledi. Adana'nın hâlâ en çok şehit veren iller arasında olduğunu vurgulayan Sözlü, "Biz de şehit ailelerimize sahip çıkma noktasında gerekeni yapacağız Şehitlerimizin eşlerinin, anne ve babalarının ev sahibi olması için, konuyu belediye meclisimizde gündeme getireceğiz. Onların ev sahibi olması için destek olacağız. İmar AŞ'den, özel teşebbüsün yaptığı binalardan olabileceği gibi, kendilerinin edineceği evlerin ödemesine destek olma şeklinde yardım planlıyoruz." dedi. 


Adana Demirspor ve belediyedeki icraatlar yüzünden kendisine kumpas kurulmasından endişe duyup duymadığı yönündeki bir soruya ise Sözlü, "Büyükşehir Belediyesi'nin...