16 / 05 / 2024

adana toplantı

adana toplantı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkyılmaz Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için halkın görüşlerini almak üzere halk toplantısı düzenleyecek...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

KOSGEB'ten Deprem Bölgesini Canlandırma Destek Programı toplantısı!

Depremden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lerin iyileşmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması için uygulanmış olan "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" dahilinde KOSGEB tarafından Adana'da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana Tarıma Dayalı İhtisas OSB için planlama!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından düzenlenen toplantıda Karataş ilçesinde kurulması planlanan, ’Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlama süreci konuşuldu.

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Adana yapı sektörü bir araya geldi!

Adana bölgesi inşaat sektörünün temsilcileri FİLLİ BOYA – AYAMDER işbirliği ile gerçekleştirilen toplantıda buluştular.

Adana'da emlakçılara imar barışı anlatıldı!

Adana'da "İmar Barışı ve Getirdikleri" konulu toplantı gerçekleştirildi. İmar barışı toplantısı Adana Emlakçılar Esnaf Odası tarafından ATO konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Adana OSB’de metrekaresi 150 TL’ye satılık arsa!

Adana İl İstihdam Kurulu toplantısı, AOSB'de gerçekleşti. Toplantıda konuşan AOSB Başkanı Sütcü, ''Metrekaresi 150 TL gibi sembolik bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyoruz" diye konuştu.

Adana Pozantı 1/1000 ölçekli imar planı onaylandı!

Adana Pozantı 1/1000 ölçekli imar planı, Pozantı Belediye Meclisi Mayıs toplantısında kabul edildi.

adana toplantı Haberi

adana toplantı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Park Teknik Elektrik Madencilik Turizm San. Tic. A.Ş. tarafından Türkyılmaz Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi için halkın katkı ve görüşlerini almak üzere 25 Haziran 2013 tarihinde halkın katılım toplantısı düzenlenecek.


Duyurunun detayı için