05 / 05 / 2024

adananın kurtuluşu ne zaman

adananın kurtuluşu ne zaman

Adana Turist Rehberler Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, 5 Ocak Stadyumu'nun yıkılmaması gerektiğini söyledi. Akdağ, “Stadyumun adı bile bize Adana’nın kurtuluşunu anımsatmıyor mu? Burası Reşatbey’in ayrılmaz bir parçasıdır.“ dedi...

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini araştırdığı altın fiyatları uçuşa geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Dolarda dananın kuyruğu kopacak. Dolarda dananın kuyruğunun kopacağı tarih verildi

Dolar alan vatandaşlar dolar fiyatlarının hangi yöne gideceğini merak ediyor. Dolarda dananın kuyruğu kopuyor. Dolar fiyatlarıyla ilgili flaş bir haber geldi.

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Emekliler dikkat! Temmuz maaşları için ilk sinyal geldi! Bu hafta dananın kuyruğu kopacak! İşte emekli maaş tablosu

Emekli temmuz zammı için geri sayım başladı. Milyonlarca emekli Temmuzda alacağı maaşın ne  kadar olacağını merak ederken ilk sinyal geldi. Emekliler dikkat! Bu hafta dananın kuyruğu kopacak! İşte emekli maaş tablosu...

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü dolar kurunda. Seçimden sonra doların ne olacağı merak ediliyor. 1 dolar tam bu kadar olacak! 4 gün sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yastık altında doları olanlar hemen bakın!

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Seçim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları milyonlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gram altın 1500 TL'yi geçerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu. 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

adananın kurtuluşu ne zaman Haberi

adananın kurtuluşu ne zaman


Adana Turist Rehberler Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, 5 Ocak Stadyumu'nun yıkılmaması gerektiğini söyledi. Akdağ, “Stadyumun adı bile bize Adana’nın kurtuluşunu anımsatmıyor mu? Burası Reşatbey’in ayrılmaz bir parçasıdır, Adanalının hatıralarıyla dolu.“ dedi.


Akdağ, yaptığı yazılı açıklamada, 5 Ocak Stadyumunun Adana’da simge haline gelmiş bir yapı olduğunu belirtti. Akdağ, “Burası Reşatbey Mahallesi’nin ayrılmaz bir parçasıdır. Adanalının hatıralarıyla dolu. Adanalı üzüntülerini, sevinçlerini burada yaşadı.” ifadelerini kullandı.


Adana’nın her tarafına AVM yapıldığını aktaran İsa Akdağ, “Stadın hemen 300-500 metre yakınında Optimum alışveriş merkezi var. İlk önce buraların çevre düzenlemesi ve insanların ilgisini artıracak projeler yapılması gerekir. Şehrin göbeğinde TOKİ‘ye hiç ihtiyaç yok. Çünkü zaten bütün tarım arazileri katledilip imara açılmış durumda.” dedi. 


Akdağ, Adana Rehberler Odası olarak 5 Ocak Stadyumunun yıkılmaması için tepkilerini her platformda...