25 / 07 / 2024

Adanaya 6 kilometre kollektör hattı

Adanaya 6 kilometre kollektör hattı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Kuzeybatı Bölgesi'ııde B6 Kollektör hattı (2 no'lu) kanalizasyon inşaatı yapım işine başladı.

Ticaret Bakanlığı duyurdu: İkinci el araçta '6 ay 6 bin kilometre' düzenlemesi uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı yaptığı son dakika açıklamasında "otomotiv ticaretinde 6 ay-6 bin kilometre ve ilan kısıtlaması" düzenlemelerinin 1 Ocak 2025'e kadar uzatıldığını duyurdu. 

Son dakika! Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem!

Malatya Pütürge'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.19’da kaydedilen sarsıntı, 9,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İkinci elde 6 ay ve 6 bin kilometre şartı genişliyor! Motosiklet de dahil edilecek!

İkinci el taşıt satışlarında uygulanan 6 ay ve 6 bin kilometre kuralına motosiklet de dahil oldu. Karar 1 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıca Ticaret Bakanlığı bu kararı uzatabilecek.

2. el araçta 6 ay 6 bin kilometre ve liste fiyatı kısıtlamalarının süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv sektöründe ortaya çıkan spekülatif fiyat artışları ve stokçuluk faaliyetlerine karşı uygulanan "pazarlama ve satış kısıtlaması" ile "ilan kısıtlamasına" ilişkin düzenlemelerin süresinin 6 ay süreyle yeniden uzatılmasına karar verildi.

SON DAKİKA: 6,2 ve 5,2 şiddetinde deprem!

Güney Amerika kıtasının bir parçası olan Arjantin'de, büyüklüğü 6,2 olarak ölçülen bir deprem meydana geldi. Depremin etkisi 568 kilometre derinlikten kaydedildi. 

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

İkinci el otomobillere yüzde 6 zam resmen yolda! Araba alacaklar dikkat!

Bu hafta döviz kurunda yaşanan hızlı artış, sıfır kilometre araçlarda yeni fiyat artışlarını getirdi. İkinci el otomobillere de yüzde 6 oranında zam gelmesi bekleniyor. 

Sondakika...Kahramanmaraş'ta yeni bir deprem daha oldu! 

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesinde 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7,6 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Pazarcık ilçesi olarak açıkladı.

Hyundai IONIQ 6 tek şarj ile 614 kilometre yol giderek zirveye oynuyor!

Hyundai’nin yeni elektrikli aracı IONIQ 6, tek şarj ile 614 km yol giderek BEV araçlarda adeta zirveye oynuyor.

İkinci el araçta 6 bin kilometre oyunu! Araba alacaklar gözünüz kulağınız açık olsun

İkinci elde fahiş fiyat artışını önleme için devreye giren ‘6 bin km ve 6 ay sınırı’ uygulamasında ilginç bir yöntem ile karşı karşıya kalındı. İşte detaylar…

Galerilere 6+6 şartı bugün başladı! Araç fiyatları bir anda yüzde 5 azaldı!

Galericilere ve araç satanlara uygulanacak olan 6+6 kuralı bugün resmen başladı. Fiyatlar bir anda düştü. Çıkan yasayla birlikte 6 ay ve 6 bin kilometre şartını yerine getirmeden satış yapan kişi ve kurumlara 8 bin 400 TL’lik bir ceza uygulanacak. İşte haberin devamı..

6 ay ve 6 bin kilometre zorunluluğunda ilk gün! Galericileri telaş sardı

Bugün itibariyle araç ticareti yapanlara 6 ay ve 6 bin kilometre zorunluluğu başladı. Durum böyle olunca ellerinde sıfır otomobil bulunan oto galericilerde son gün telaşı yaşadı. 

6 ay  6 bin km’ye çok az kaldı! sahibinden.com’da araba fiyatları düştü mü? İkinci el otomobil alacaklar buraya

Satışlara getirilmiş olan 6 ay ve 6 bin kilometre sınırlamasının ikinci el araba ücretlerine ne kadar etki edeceğiı merak edilirken sahibindencom'un açıklamış olduğu verilerine göre; düşüş ciddi miktarda sınırlı oldu. İşte detaylar…

Adanaya 6 kilometre kollektör hattı Haberi

Adanaya 6 kilometre kollektör hattı

Projenin sonunda Büyükdikili Mahallesi. Küçükdikili Mahallesi. D400 Karayolları kuzey ve güneyindeki sanayi tesisleri ve mahallelerin kanalizasyon ve altyapısı ile ilgili sorunları giderilmiş olup yatırımın yapıldığı bulvar, cadde ve sokakların kanalizasyon abone bağlantıları yapılarak atıksuların arıtma tesislerine gitmesi sağlanacak. Ayrıca çalışmalar esnasında bozulan bulvar, cadde ve sokakların üstyapıları yenilenecek. Toplamda 6024 metre uzunluğunda olacak kanalizasyon hattına 1400 mm çapında boruların döşenmesi amaçlanmıştır. 



Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar. yasaların verdiği görev ve sorumlulukla çalıştıklarının altını çizerek söz konusu yatırım kapsamında kanalizasyon altyapısı tamamlanan bulvar, cadde ve sokaklarda vatandaşların halk sağlığını korumayı ve temiz bir çevre sağlamayı amaç edindiklerini belirtti. 



Adana Bıiyükşehir Belediyesi ve Başkan Hüseyin Sözlii'niin de desteğiyle çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Genel Müdür Pekar, "Şehrin...