06 / 05 / 2024

Adapazarı Belediyesi binası

Adapazarı Belediyesi binası

Adapazarı Belediyesine bağlı ek hizmet binası gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi. Konuşmaların ardından Ek Hizmet Binasının açılışı gerçekleşti. Başkanlar daha sonra ek hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Adapazarı Belediyesi 3 iş yeri satacak! Taksitle iş yeri fırsatını kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Adapazarı'nda yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Taksit imkanı sağlanan iş yerlerinin satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 13 adet arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Sakarya Adapazarı Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesinde yer alan 13 adet arsayı satıyor. Peki Adapazarı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Sakarya Ada Hayat projesi ihaleye çıkıyor! 738 milyon TL'lik ihalede son dakika!

Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya Ada Hayat projesinin ihalesini 738 milyon TL'lik bedelle gerçekleştirecek. İşte ihale detayları...

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Sakarya’nın en önemli önceliği kentsel dönüşümdür!

Adapazarı Belediyesi tarafından yıkımı yapılan riskli binanın bulunduğu bölgeyi inceleyen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya’nın en önemli önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

Sakarya'daki tarihi banka binası restore edilerek müzeye dönüştürülecek!

Sakarya'da 14 Ocak 1913'te Türk İslam Bankası olarak kurulan ve daha sonra adı Türk Ticaret Bankası olarak değiştirilen kurumun tarihi binası, Adapazarı Belediyesi'nin girişimleriyle aslına uygun şekilde restore edilerek müze banka olarak faaliyet gösterecek...

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Adapazarı Belediyesi binası Haberi

Adapazarı Belediyesi binası

Adapazarı Belediyesine bağlı ek hizmet binası gerçekleşen açılış töreni ile hizmete girdi.

Adapazarı Belediyesi, Yenikent bölgesinde vatandaşa daha kolay hizmet verebilmek amacıyla belediye ek hizmet birimleri açıldı. Gerçekleşen açılış törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Mustafa İsen, Şaban Dişli, Recep Uncuoğlu, Daire Müdürleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde ilk kürsüye çıkarak konuşma yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Büyükşehir Belediye Başkanımız işte burda böyle bir hizmet yapılacak yer lazım Sayın Başkanım, büyük şehrin bize himmeti lazım dedi. Allah razı olsun oda hemen yerleri tahsis etti. Ondan sonra arkadaşlar gerekli çalışmaları yaptılar. İnşallah göreceğimiz gibi daha doğrusu bu yer hazırlanmış oldu. Bu kuzey köylerinde yapılmış asfaltları burada yaşayan insanlarımız...