04 / 05 / 2024

adapazarı istanbul kuzey geçişi demiryolu projesi

adapazarı istanbul kuzey geçişi demiryolu projesi

TCDD tarafından yapılacak olan Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi’nin ÇED toplantısında, vatandaşlar projeye karşı tepki gösterdi.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı için düğmeye basıldı!

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesi, İstanbul'da Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Kartal, Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy İlçelerinden geçerek, Beykoz'da sonlanacak...

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu olası felakette İstanbul'u kurtaracak!

Kuzey Marmara Otoyolu hakkında konuşan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, Kuzey Marmara Otoyolu'nun olası bir depremde İstanbul'u kurtaracağını dile getirdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi 26 Aralık'ta hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye Raylı Sistem Araçları Anonim Şirketinin (TÜRASAŞ) Adapazarı ilçesindeki Sakarya Bölge Müdürlüğü ziyaretinde yaptığı konuşmada Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesiminin 26 Aralık'ta açılacağını dile getirdi. 

İstanbul'da Kuzey Makedonya Kültür Merkezi açıldı!

Kuzey Makedonya Kültür Bakanı Hüsni İsmaili, "Kültür merkezi, dostluk ve iş birliği köprüsünü ortaklaşa inşa edeceğimiz bir ev olacak" dedi...

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Göktürk Larus Palas İstanbul Şubesi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Vizyon Kuzey Yapı Anonim Şirketi Taksim İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana geliyor. İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları!

"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılan İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.

İstanbul Kuzey Yakası nerede? İşte lokasyonu!

Emlak Konut'un yeni projesi olan İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla alıcılarını bekliyor. Peki İstanbul Kuzey Yakası nerede? İşte lokasyonu!

Kuzey Yakası Başakşehir: İstanbul'un en yeşil yakası!

Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ofislerin bugün satışa çıktığı Kuzey Yakası Başakşehir'de ofis fiyatları 349 bin liradan başlıyor.

Kuzey Yakası ile İstanbul'a yeni bir yaka geliyor!

"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla lanse edilen Kuzey Yakası projes 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştiriliyor...

İstanbul'un kuzey ormanlarındaki yapılaşma sorunu mecliste!

İstanbul'un kuzey ormanlarındaki doğal alanlara, yapılaşmaya ve izinsiz hafriyat dökümünün denetlenmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yedekci konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

adapazarı istanbul kuzey geçişi demiryolu projesi Haberi

adapazarı istanbul kuzey geçişi demiryolu projesi

TCDD tarafından yapılacak olan Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi’nin ÇED toplantısında, vatandaşlar projeye karşı tepki gösterdi.


TCDD Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan Adapazarı İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Projesi’nin ÇED toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ve MGS Proje Müşavirlik Mühedislik firması Proje Koorditörü Metin Öz’ün halkı bilgilendirmek amacıyla katıldığı ÇED toplantıda vatandaşların projeye karşı olan tepkileriyle karşılaştı. Kartepe’de Uzunbey, Sarımeşe, Ertuğrul Gazi ve Ataevler mahalleleri sakinleri, İzmit’te ise Çayırköy, Durhasan, Solaklar, Tepeköy ve Sepetçi mahallelerinin sakinleri yerleşim yerlerinin yıkılacağı için projeye tepki gösterdi.


FABRİKALARI YIKSINLAR

MGS Proje Koordinatörü Metin Öz’ün projeyi vatandaşlara anlattığı sırada ilk tepki Kartepeli vatandaşlardan geldi. Kartepeli mahalle sakinleri, projenin POSCO ve yanında bulunan fabrikalara dokunulmaması amacıyla hat üzerinde bir U çizildiğini iddia...