29 / 04 / 2024

Adapazarı Temalı Park

Adapazarı Temalı Park

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şeker mahallesinde yapılan Temalı Parkı inceledi.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Menderes Türel: Lara Temalı Park alanına talibiz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Lara’da hukuki süreci devam eden 3 bin dönümlük bir temalı park alanı bulunuyor. Mimarlar Odamızın belediye alsın önerisi var. Hukuki süreci sonuçlanırsa biz de almaya hazırız” diye konuştu.

Sakarya Adapark hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi Temalı Park projelerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Şeker Mahallesi’nde hayata geçirilen Adapark hizmete açıldı.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Bandırma'ya dünyanın ilk mimarlık temalı parkı yapılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesine Dünya ve Türkiye’nin ilk mimarlık temalı parkını yapmak istediklerini belirtti.

Kepez Tek Sarnıç Park'ının temeli atıldı!

Tek Sarnıç Parkı’nın temeli atıldı. Park, Kepez’deki 6’ncı temalı park olarak ilçe halkının hizmetinde olacak

Adapazarı Temalı Park'ta çalışmalar sürüyor!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Şeker mahallesinde yapılan Temalı Parkı inceledi.

Trabzon'a 4 milyon TL'lik spor temalı park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde şehre kazandırılan Spor Temalı Park’ın inşaatı tamamlandı.

Yüreğir'de 54 dönümlük temalı park inşa ediliyor!

Yüreğir Belediyesi dev bir park daha inşa ediyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “54 dönümlük ‘temalı park’ Adana’mıza hayırlı olsun” dedi

Konya Türk Yıldızları Parkı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesince inşa edilen, Türkiye'nin havacılık temalı en büyük parkı "Türk Yıldızları Parkı", törenle hizmete açıldı.

Queen Central Park'ta 1+0 daireler 535 bin TL!

Queen Central Park, taçlı özgün mimarisi, projeye adını veren şehir parkı ve Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evleriyle premium bir yaşam sunmakla kalmıyor; müşterilerine yüksek kira çarpanıyla avantajlı bir yatırım fırsatı da sağlıyor.

Adapazarı Temalı Park Haberi

Adapazarı Temalı Park

Adapazarı Belediyesi, Şeker, Ozanlar ve Sakarya, Tuzla ve Güllük mahallerinden sonra 6. Temalı Parkı’nı Şeker mahallesinde yapıyor. Park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dişli, Park ve Bahçeler Müdürü Nigar Bal’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Adapazarı’nda çocukların eğlenebileceği yetişkinlerin ise rahatlıkla sporlarını yapabileceği Temalı Park sayılarını artırdıklarını ifade eden Başkan Dişli, “Şeker Mahallemizde yapımına başladığımız Temalı parkımızda 2-7 ve 7-12 yaş grubuna göre Oyun grupları, Piknik Masaları, 7 metre çapında süs havuzu, yetişkinler ve çocuklar için spor aletleri, 200 metre kare açık 120 kapalı alan olmak üzere ailelerin rahatlıkla gelip dinlenebileceği kafeterya, 400 metrelik koşu parkuru ve elektronik bisiklet ve yapılacak” dedi. Palmiye ağaçlarıyla süslenen Temalı parkın 100 iş gününde bitirilmesi...