21 / 07 / 2024

adapazarına osb mi kurulacak

adapazarına osb mi kurulacak

Organize Sanayi Bölgeleri ve daha bir çok konuda açıklamalarda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, Adapazarı sınırları içerisinde karma OSB kurmayı planladıklarını açıkladı

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi? Bu durumda kiracının hakları nedir?

Ev sahiplerinin kiracıları çıkarmak için başvurdukları yöntemlerden bir tanesi de “Kendim oturacağım” demek. Peki ev sahibi kiracıyı 'Ben oturacağım' diye çıkarıp evi başkasına kiralayabilir mi?

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

Çekme kat ne demek?

Çekme kat bir yapıda önemli kısımlardan biridir.  Bu kısım yapının önemli bir unsurudur ve inşaat alanında kullanılan bir terimdir. Aynı zamanda tapuda da önemli bir yer teşkil eder. Peki çekme kat ne demek, çekme kat imar affına girer mi? İşte çekme kat hakkında kapsamlı bilgiler...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Baba ölmeden mirasını istediği evladına verebilir mi?

Baba ölmeden mirasını istediği evladına verebilir mi sorusu mirasçılar tarafından merak edilir. Bu konuda bilinmesi hukuki düzenlemeler geçerlidir. Peki baba ölmeden mirasını istediği evladına verebilir mi? Miras hukukunda önemli olan bu konu ile ilgili ayrıntılar...

Araç sahipleri kontağı o tarihe kadar kapatın! Benzin ve motorine indirim mi geliyor? 1 Haziran akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi gelecek? Brent petrol ne kadar oldu? İşte güncel 1 Haziran 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatı!

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim mi geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi emrak ediliyor. Bugün dolar kurunun düşmesiyle demir fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatlarına da indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Konut sitesi aidatlarına indirim mi geliyor? Site yönetim sektöründen son dakika açıklaması!

Konut Siteleri üzerindeki yüzde 18'lik KDV yüküne yönelik çalışma başlatılmasının ardından konut sitesi yönetimleri aidatlara indirim bekliyor.

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü olan Mustafa Kayhan, Ankara'daki marketlere gereksinim duydukları miktarda karkas et temin edeceklerini ifade etti. İşte detaylar...

Benzine ve motorin fiyatlarında beklenmedik gelişme! İşte 16 Mart Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzine zam mı yoksa indirim mi geldi? LPG fiyatlarına indirim mi yapıldı? İşte 16 Mart Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

adapazarına osb mi kurulacak Haberi

adapazarına osb mi kurulacak



Gazetecilerle buluştuğu toplantıda Organize Sanayi Bölgeleri ve daha bir çok konuda açıklamalarda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, Adapazarı sınırları içerisinde karma OSB kurmayı planladıklarını açıkladı. Kösemusul ayrıca Sakarya’da çevreye zarar verebilecek hiçbir firmaya izin vermediklerini, bundan sonra da vermeyeceklerini söyledi.


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ‘Sakarya İçin Medya Buluşmaları” toplantısı kapmasında İhlas Haber Ajansı Sakarya Temsilciliği ile Sakarya’da yayın yapan Yenihaber Gazetesi temsilcileriyle buluştu. Otomotiv faaliyetleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Karasu Limanı, ihracat, eğitim toplantıları, yeni hazırlanan projeler, eğitim yatırımları ve yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kösemusul, Adapazarı sınırları içerisinde kurmayı planladıkları Adapazarı karma OSB hakkında da bilgiler verdi.


“İLKLER BİZE ŞEVK VERİYOR”


Sakarya’da olan ilklerin ticaret odası olarak kendilerine şevk...