29 / 04 / 2024

Adason Gayrimenkul Miami ofisi

Adason Gayrimenkul Miami ofisi

Türkiye’ye yabancı yatırımcı çeken gayrimenkul danışmanlık firması Adason Gayrimenkul, deniz tatilinin ünlü cazibe merkezi Miami ve dünyanın en büyük ekonomilerinden Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı..

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Zeytin Villaları'nda tamamına takas ve yüksek kredi fırsatı! Mart 2023'te teslim!

Adason Gayrimenkul ve Burak Kara İnşaat firması yönetim kurulu başkanı Burak Kara, Sarıçam bölgesindeki yatırımlarını anlattı. İşte o röportaj...

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Miami oldu!

Yüksek kira getirisi, düşük emlak vergisi gibi avantajları sunan Miami, gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu...

Miami gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Türkiye’de artmaya devam eden gayrimenkul fiyatları, gayrimenkul yatırımcılarını yurt dışına yönlendirdi. Miami de son dönemlerde Türkiye’den yoğun ilgi gördü.

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...

Konut ve arsa yatırımcılarına altın tavsiyeler!

Adason Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kara, "İnşaat maliyetlerinden etkilenmeyen hemen teslim konutlara ve prim potansiyeli yüksek arsalara yatırım yapmanın tam zamanı" dedi...

Adason Gayrimenkul Miami ve Moskova’da ofis açtı!

Türkiye’ye yabancı yatırımcı çeken gayrimenkul danışmanlık firması Adason Gayrimenkul, deniz tatilinin ünlü cazibe merkezi Miami ve dünyanın en büyük ekonomilerinden Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı..

Adana emlak yatırımında yükseliyor!

Adason Gayrimenkul Çukurova Bölgesi Satış Müdürü Özcan, inşaat ve arsa maliyetlerindeki artış nedeniyle yakın dönemde bölgedeki konut ve arsa fiyatlarının artacağını söyledi.

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Miami'den ev alıyor!

Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu ABD’nin Miami bölgesinden ev alıyor. Çift, gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya geldi.

Türk gayrimenkul yatırımcısının gözü Miami'de!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara Miami'de yatırım yapma önerisinde bulundu. Biter, "Miami'de hem vergiler düşük hem de konut fiyatları'' diye konuştu.

Miami gayrimenkul yatırımı için en uygun şehir!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Biter, Miami'de yatırım yapmanın kazandıracağını söyledi.

Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın!

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

Adason Gayrimenkul Miami ofisi Haberi

Adason Gayrimenkul Miami ofisi

Adason Gayrimenkul, deniz tatilinin ünlü cazibe merkezi Miami ve dünyanın en büyük ekonomilerinden Rusya’nın başkenti Moskova’da ofis açtı. Adason Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kara, bu ofisler ile hem Türkiye’ye yatırımcı çekmeyi hedeflediklerini hem de bu şehirlerdeki gayrimenkul piyasası özelinde danışmanlık hizmeti verdiklerini belirterek, Türkiye ile ilgili hedeflerinin yanı sıra Miami ve Moskova’nın avantajlarını anlattı.

Gayrimenkul danışmanlığı alanında 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Adason Gayrimenkul, Amerika’nın tatil cenneti Miami ve dünyanın en büyük ekonomilerinden Rusya’nın başkentinde açtığı yeni ofisleri ile Amerika ve Rusya’dan Türkiye’ye yatırımcı çekmeyi hedefliyor. Adason Gayrimenkul, aynı zamanda bu ülkelerin vatandaşlarına Miami ve Moskova gayrimenkul piyasası özelinde de danışmanlık hizmeti veriyor.

Burak Kara, Miami ve Moskova’da ofis açarak bu bölgelerdeki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve müşteri ilişkilerini doğrudan...